وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید برای جغرافیای فراغت دانشجویان در بخشهای مختلف بسیج دانشجویی، کانونها، تشکلهای اسلامی، شوراهای صنفی، هیئتهای مذهبی و انجمنهای علمی برنامهریزی لازم در دانشگاهها صورت گیرد.
محمدعلی زلفی گل بیان کرد: کمتر یاد گرفتیم کار گروهی کنیم و اثر همافزا داشته باشیم و به همین دلیل دانشجویان در دانشگاهها باید کار گروهی و جمعی را آموزش ببیند و تجربه کنند.
وی خاطرنشان کرد: باید بپذیریم که در دوران دانشجویی امکان خطا و اشتباه وجود دارد و باید نگاه دانشجویی در قبال اشتباهات دانشجویان داشته باشیم.
وزیر علوم با بیان اینکه هدایت، تشویق و بخشش باید در قبال اشتباهات دانشجویان در اولویت باشد، ادامه داد: مبادا به فرزندان این کشور در دانشگاه هزینههایی تحمیل کنیم که دانشجویی نباشد، هر چند دانشجویان نیز باید یاد بگیرند که هزینه خطاها را بدانند و بپذیرند.
وی با اشاره به اینکه ۸۵ ساعت در هفته برای اوقات فراغت دانشجویان در نظر گرفته شده است که باید مدیریت و هدایت شوند، گفت: باید برای دانشجویان در حوزه فرهنگی و اوقات فراغت، برنامههای متنوع داشته باشیم و نباید نشاط و شور دانشجویی نادیده گرفته شود.
زلفیگل تصریح کرد: اجازه بدهیم دانشجویان مجری برنامههایی مثل کرسیهای آزاداندیشی، مناظره و انجمنهای علمی باشند و امکان تجربه برگزاری چنین مراسمهایی را برای دانشجویان فراهم کنیم.
وزیر علوم ضمن تأکید بر استفاده از تجربیات بزرگان حوزههای فرهنگی و علمی، گفت: امانتداران خوبی برای فرزندان ایران اسلامی در دانشگاهها باشیم.