مدیرکل صدور مجوز در امور رسانه های ساترا گفت: یکی از رسالتها و اهداف مهم صوت و تصویر در فضای مجازی، بحث حمایت از رسانههای دارای مجوز است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسین زارعی در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبر در بخشی از سخنانش افزود: حدود ۴۰۰ رسانه دارای مجوز از ساترا هستند که فعالت میکنند.
وی گفت: باهدف ارتقای و تقویت این رسانه ها و این سکوها، سازمان صداوسیما با مجوزی که ازسوی ریاست رییس صداوسیما داده شد به شورای واگذاری این سازمان، بستههای حمایت را آماده میکند و در اختیار این رسانهها قرار میدهد.
زارعی افزود: در ۱۴۰۱ حدود ۱۰ بسته به صورت ماهیانه تقدیم رسانهها کردیم، در سال ۱۴۰۲ تا الان ۴ بسته محتوایی تقدیم سکوها و رسانهها شده است و تا همین الان ۲ هزار و ۲۲۵ قسمت از محصولات انحصاری صداوسیما در حوزه فیلم و سریال، مستند و برنامههای ترکیبی در اختیار رسانهها قرار گرفته است و رسانهها از آنها بهره برداری میکنند.
وی گفت: سازمان صداوسیما به عنوان یکی از دستگاههای اجرایی نظام حاکمیتی، ذیل درگاه ملی مجوز قرار گرفته است و جز اولین نهادها و سازمانهایی بود که فروردین ۱۴۰۱ وارد درگاه شد و الان تمام مجوزهای ما از طریق درگاه انجام می شود.
زارعی افزود: تا الان حدود ۴۰۰ رسانه مجوز صادر شده است، در همین فصل بهار ۳۲ رسانه مجوز صادر شد که در مقایسه با سال قبل در همین فصل بهار حدود ۱۰۰ درصد رشد داشته است و علت آن اشتیاق رسانهها برای قرار گرفتن در حوزه تنظیم گیری ساترا افزایش پیدا کرده و پذیرفته اند که در حوزه ممیزی و تنظیم گری، ساترا بهتر میتواند حمایت و کمک کند.
مدیر رسانه صوت و تصویر فراگیر تماشاخونه هم درباره مفید بودن بسته های محتوایی گفت: این بستهها مهمترین کارکردی که دارند در این روزها، هم افزایی بین ساترا، صداوسیما و سکوهاست و این پیام را دارد که تامل میتواند به هم افزایی تبدیل شود و کمک کند به بهتر پیش بردن فضایی که این روزها به وجود آمده است و به این سکوها در بیشتر شدن مخاطب شان کمک کند.
امیرحسین حیدری افزود: تعدد رسانهها و رقابت، استاندارد را بالاتر میبرد، هر چقدر که این رسانهها تعدادشان بیشتر باشد و سطح رقابت در بین آنها بیشتر شود می تواند به تولید کننده این انگیزه را بدهد که استاندارد کاری که صورت می گیرد بالاتر رود و از این طریق بیننده و مخاطبی بیشتری جذب شود.
بسته محتوایی جدید سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی شامل ۲۰۲ برنامه است. مجموعههای تلویزیونی «بچه مهندسن ۴»،«رهایی»،
«راز ناتمام» و برنامه گفتگو محور «مامانها» از جمله این برنامه هاست که در اختیار رسانههای صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز قرار گرفته است.