استاندار فارس گفت: دستگاهها و سازمانهای دولتی طرح مولدسازی اموال مازاد را جدی بگیرند و برای عملیاتی شدن آن اهتمام ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: همه دستگاهها باید کمک کنند تا با فروش یا تهاتر اموال مازاد زمینه برای تکمیل پروژهها و طرحهای نیمه تمام فراهم شود.
ایمانیه اظهار کرد: همه باید به طرح مولدسازی به عنوان یک فرصت استثنایی نگاه کنند که زمینه اجرای آن در کشور فراهم شده است.
استاندار فارس گفت: همه درآمد حاصل از مولدسازی باید صرف تکمیل پروژههای نیمه تمام شود و اجازه داده نمیشود که حتی یک ریال از این درآمد صرف امور جاری شود و پیش بینی چنین محدودیتی در اجرای این طرح تصمیمی بسیار عالمانه است.
ایمانیه افزود: درآمد حاصل از مولدسازی باید صرف پروژههای نیمه تمام با درصد پیشرفت بالای ۵۰ درصد و با اشتغال بالا به ویژه برای پروژههای در حال اجرا در مناطق محروم شود.
وی گفت: ارزش افزوده املاک دستگاههایی که در استان تاکنون برای آنها تصمیم گیری شده چهار هزار میلیارد تومان برآورد شده است که اگر این املاک به فروش برسد نیمی از درآمد آن در حساب خزانه میماند، اما اگر تهاتر شودهمه درآمد آن در استان خواهد ماند.
مصوبه مولدسازی داراییهای دولت در جلسه شصت و هفتم شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در سال ۱۳۹۹ تصویب شد و در ۲۱ آبان سال ۱۴۰۱ به تایید رهبر معظم انقلاب رسید.
بر اساس این مصوبه، معاون اول رییس جمهور، وزیر کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان برنامه و بودجه، نماینده رییس مجلس و نماینده رییس قوه قضاییه هفت عضو هیات عالی مولدسازی هستند و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز مجری مصوبات این هیات است.