۱۴ هزار تن انبه از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در استان سیستان و بلوچستان محسوب میشود.
اردشیر شهرکی افزود انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت میشود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
وی افزود گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است .