دولت و مجلس انگلیس قانون جلوگیری از تحریم کالاهای اسرائیلی را در این کشور تصویب کردند. لایحه دولت انگلیس برای ممنوع کردن هرگونه تحریم کالاهای اسرائیلی در این کشور، با تصویب نمایندگان مجلس انگلیس، به قانون مبدل شد.
روزنامه گاردین در این باره نوشت با اینکه ۸۰ نفر از نمایندگان حزب حاکم محافظه کار، با پیوستن به نمایندگان حزب کارگر، در رای گیری دیشب مجلس عوام، رای ممتنع به لایحه دولت دادند، از این پس، سازمانها و نهادهای عمومی انگلیس، همچون شهرداریها حق ندارند کالاهای اسرائیلی یا دیگر کشورها را تحریم کنند.
این روزنامه نوشت: شماری از نمایندگان مخالف این لایحه در حزب محافظه کار، آن را ضد آزادی میدانند و تعدادی نیز میگویند این لایحه، مانع اقدام علیه چین میشود.
مایکل گاو (Michael Gove) وزیر جوامع در دولت انگلیس در نشست دیشب مجلس عوام انگلیس گفت این لایحه، اقلیت ها، به ویژه جامعه یهودی را محافظت میکند.
روزنامه گاردین نوشت مایکل گاو مدت هاست با هرگونه تحریم کالاهای اسرائیلی مخالفت و هرگونه قطع رابطه با اسرائیل را رد میکند.
همزمان با افزایش اعتراضهای جهانی از جمله در انگلیس به کشتار فلسطینیان و تخریب بیشتر خانههای انان و توسعه شهرکهای صهیونیست نشین، دولت انگلیس با این قانون تلاش میکند هرگونه تحریم کالاهای اسراییلی در این انگلیس را ممنوع و جرم انگاری کند تا به این وسیله به اقتصاد رژیم صهیونیستی کمک شود.
مقامات دولت انگلیس از اقدام شوراهای شهر و شهرداریهای لستر، لنکستر، سوانزی و کوئینی لند که خرید هر گونه کالا و خدمات اسراییلی از بخشهای اشغالی کرانه باختری را ممنوع کرده بودند، انتقاد میکردند و اکنون با این قانون، مانع تحریم کالاهای اسرائیل میشوند.
مدیر سازمان "ائتلاف همبستگی با فلسطین" در انگلیس در واکنش به اقدام دولت انگلیس در ممنوع شدن تحریم کالاهای اسراییلی در انگلیس گفت: این رفتار مستمر و دهها ساله و دارای استاندارد دوگانه امریکا و انگلیس است.
بن جمال میافزاید: هنگام تحریم رژیم اپارتاید افریقای جنوبی تنها کشوری که برای باقی ماندن این رژیم اقدام کرد مارگارت تاچر رئیس دولت وقت انگلیس بود که در طرف غلط تاریخ ایستاد و اکنون هم دولت انگلیس با این اقدام ضمن تشویق متجاوز به اشغال بیشتر سرزمینهای فلسطینیان و کشتار انان در جهت غلط تاریخ و کنار متجاوز ایستاده است.
در پی دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان قشرهای مختلف مردم در انگلیس بارها با تجمع برابر سفارت رژیم صهیونیستی در لندن کشتار فلسطینیان و اشغال سرزمین فلسطینیان را محکوم کردند و دولت انگلیس را به علت حمایت هایش از رژیم اسراییل شریک جنایات این رژیم دانستند.