سرپرست تعزیرات حکومتی استان از ورود سه هزار پرونده به شعبههای تعزیرات حکومتی در سه ماه امسال خبرداد.
نورالهی افزود: همچنین اجرای طرح نظارتی ویژه بازار مسکن از طریق بازرسی از واحدهای مشاوره املاک را در دستور کار قرار دادیم که در این طرح مواردی اعم از اخذ تعرفه کمیسیون بیشتر از تعرفه مصوب نامه، عدم نصب نرخ نامه، عدم صدور فاکتور و عدم صدور کد رهگیری بررسی و با تخلفات برخورد خواهد شد.
نوراللهی در خصوص رعایت مصوبه شورای عالی مسکن هم گفت: حداکثر افزایش اجاره بهاء در موارد تمدید اجاره برای شهر اراک و سایر شهرستانهای استان ۲۰ درصد تعیین شده و اگر واحدهای مشاور املاک نسبت به تحریر در نوشتن اجاره نامهای بیش از این مبلغ اقدام کرده باشند، قطعاً با آنها برخورد میشود در همین راستا با استفاده از پتانسیلی که مصوبه سران قوا به ما داده هم بحث تعطیلی واحدها و هم نصب تابلو به عنوان متخلف نیز در دستور کار قرار دارد.
سرپرست تعزیرات حکومتی استان مرکزی در ادامه از اجرای نظارت بر مدارس غیرانتفاعی هم خبرداد و افزود: این طرح با همکاری آموزش و پرورش و سازمان صمت استان از هفته آینده شروع خواهد شد.
نورالهی در خصوص آرد و نان هم گفت: متاسفانه تخلفات نانواییها جزء بیشترین و در صدر شکایت مردمی است که در دستور کار ما قرار دارد و نانواییان این مطلب را جدی بگیرند که رعایت موازین قانونی را به خصوص بحث تعطیلیهای خودسرانه، کم فروشی یا فروش اجباری نان کُنجدی و مسائلی از این قبیل را مراقبت کنند چرا که بحث تعطیلی واحدهای صنفی و نصب تابلو به عنوان متخلف در دستور کار جدی ما قرار دارد.
نوراللهی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را از طریق سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی که به شکل اینترنتی است و یا از طریق تلفن گویای ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارشات خود را اعلام کنند تا در اسرع وقت موضوع پیگیری و نتیجه آن به سمع و نظر مردم برسد.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل بازرسی استان مرکزی هم در این نشست نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی غیر دولتی را وظیفه اصلی این اداره کل عنوان کرد و گفت: کل دستگاههایی که به نوعی تحت نظارت دولت هستند، سازمان بازرسی کل کشور بر اساس آسیب شناسیهایی که انجام میدهد، گلوگاههای فسادی را که شناسایی میکند به استانها اعلام میکند و خود استانها نیز این اقدام را انجام میدهد .
ملکی افزود: سال گذشته ۸۱ مورد بازرسی از دستگاههای اجرایی استان انجام و۱۳۷ گزارش تولید شد که برخی از این گزارشها مربوط به اصلاح ساختها و یا رویههایی که به دستگاههای اجرایی اعلام کردیم که این اصلاحات را بایستی انجام دهند و در مواردی هم بوده که مدیران یا کارکنان مرتکب تخلف یا جرم شدند که به مراجع ذی صلاح معرفی شدند.
ملکی پیشگیری از وقوع تخلف و جرم را یکی دیگر از دستور کارهای بازرسی استان عنوان کرد که این در قالب نامههای هشداری به دستگاههای اجرایی ارسال شده و سال گذشته ۱۷۶ مورد نامه هشداری به مدیران دستگاههای اجرایی ارسال شده که خوشبختانه با تعاملی که وجود داشت، شاهد کاهش تخلفات بودیم.
او حمایت از بخش تولید و سرمایهگذاری را یکی دیگر از دستور کار این سازمان اعلام کرد و افزود: واحدهای تولیدی و صنعتی که مشکلاتی دارند به ما مراجعه میکنند و بازرسیهای میدانی از آن انجام میشود و در محل همان شرکت و واحدهای تولیدی جلساتی با حضور مدیران مسئول و دستگاههای مرتبط با آن شرکتها تشکیل و مشکلات بررسی میشود.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل بازرسی استان مرکزی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف با تلفن گویای ۱۳۶ و یا سایت تحت عنوان گزارشگران فساد و سامانه ثبت شکایات مراجعه و شکایات شخصی خود را از ادارات و دستگاههای دولتی در آنجا ثبت کنند تا در اسرع وقت بررسی شود.