یک اندیشکده انگلیسی به تازگی فاش کرد افراد مبتلا به بیماریهای کشنده از جمله سرطان در انگلیس در مقایسه با دیگر کشورهای ثروتمند جهان زودتر جان میبازند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، اندیشکده سلامت کینگز فاوند در آستانه ۷۵ سالگی راه اندازی سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس در گزارشی ۱۱۸ صفحه ای، کمبود تجهیزات پزشکی و تخت بیمارستانی و نیز کارکنان بخش درمان را از جمله علتهای مرگ زودهنگام مبتلایان به بیماریهای کشنده همچون سرطان در این کشور اعلام کرد. موضوعی که ماههاست افزایش نگرانیها و نارضایتیها در جامعه انگلیس را در پی داشته است.
یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: مادرم به سرطان مبتلاست و از تاخیر طولانی در درمانش بسیار ناراحت و نگران است.
او میافزاید: نا بسامانیها در سازمان ملی بهداشت و درمان ما سبب شده شماری از بیماران قابل علاج به علت تاخیر در اغاز درمان جان خود را از دست بدهند.
برای دیدن یک پزشک خانواده باید شش هفته منتظر بود، مردم در اورژانس بیمارستانها باید ۱۸ ساعت منتظر تا یک پزشک بیمار اورژانسی رو معاینه کند.
روزنامه دیلی میل پیشتر نوشت بر اساس اهداف اعلامی دولت، درمان یک بیمار سرطانی باید حداکثر تا دو ماه از زمان ارجاع آغاز شود، اما شماری از بیماران سرطانی در این کشور ۱۳ ماه است که در انتظار آغاز دوره در مانند.
بنیاد سلامت در انگلیس با مقایسه وضعیت نظام بهداشت و درمان انگلیس (ششمین اقتصاد بزرگ دنیا) با ۱۹ کشور دیگر جهان از جمله آلمان، فرانسه، سوئد، ژاپن، سنگاپور و آمریکا دریافت متوسط امید به زندگی و عمر بیماران سرطانی در انگلیس کمتر از این ۱۹ کشور است.
ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس درباره وضعیت بغرنج سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس به رسانههای این کشور گفت کووید عامل ایجاد این شرایط شده است.
براساس گزارش اندیشکده سلامت در انگلیس، نارساییها در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور رضایت مردم از آن را به پایینترین میزان از زمان تاسیس ان رسانده است.
براساس آخرین گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس هم اکنون هفت میلیون و سیصد هزار بیمار از جمله بیماران سرطانی در این کشور ماه هاست در فهرست انتظار آغاز درمانند.