شماری از مقامات سیاسی پیشین کشورهای غربی، از جمله لیز تراس، نخست وزیر پیشین انگلیس، با ابراز دشمنی خود با جمهوری اسلامی ایران، در همایش گروهک منافقین در پاریس، از این گروهک تروریستی حمایت کردند.
این خبرگزاری به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد هزاران نفر از حامیان این سازمان تظاهراتی را در پایتخت فرانسه برگزار کردند.
به گزارش دویچه وله، این سازمان، همایش امسال خود را "اجلاس جهانی ایران آزاد ۲۰۲۳، بهسوی جمهوری دموکراتیک" نامیده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان مجاهدین خلق و شاخه سیاسی آن، شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) مورد حمایت چندان ایرانیان خارج از کشور قرار ندارند، اما دهها مقام بلندپایه پیشین آمریکایی و اروپایی از آن حمایت میکنند.
این خبرگزاری اعلام کرد مایک پنس، معاون ریاست جمهوری در دوره دونالد ترامپ در حومه پاریس گفت که از آغاز جنبش اعتراضی در ایران در شهریور ماه سال گذشته، "رژیم ایران هرگز ضعیفتر از امروز نبوده است". پنس که شخصا در این نشست سخنرانی کرد، سال گذشته با مریم رجوی رهبر سازمان تروریستی مجاهدین خلق در آلبانی ملاقات کرده بود.
لیز تراس، نخست وزیر پیشین انگلیس نیز که فقط ۴۴ روز نخست وزیر بود و به علت ناکارامدی مجبور به استعفا شد و زودگذرترین نخست وزیر تاریخ انگلیس لقب گرفت، با اشاره به رهبری شی جینپینگ در چین و ولادیمیر پوتین در روسیه گفت: "ما شاهد افزایش تهدید رژیمهای استبدادی در سراسر جهانیم... این رژیمها جسور شدهاند، زیرا جهان آزاد به اندازه کافی کار نکرده است. "نخستوزیر پیشین انگلیس گفت: "دموکراسی در سراسر جهان در معرض تهدید است. اکنون زمان آن است که دست از آرامش و مماشات برداریم. "
به گزارش دویچه وله، مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا در دولت ترامپ و از حامیان سازمان مجاهدین خلق، با تماس ویدیویی، نسبت به هرگونه توافق جدید با تهران در زمینه برنامه هستهای این کشور هشدار داد و گفت که این یک "فاجعه برای مردم ایران و جهان" خواهد بود. جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در دولت دونالد ترامپ، نیز در سخنرانی خود برای منافقین گفت: "ارتباطی بین تداوم بقای رژیم و حمایت کشورهای غربی وجود دارد. از جمله توافق برجام که راه نفسی برای رژیم باز کرد. حتی اگر دولت آمریکا توافقی با رژیم ببندد، اما بعد از یک سال که دولت جدیدی سر کار خواهد آمد این توافق محکوم به شکست است. "وی افزود: "هر قرارداد جدید با رژیم ایران مستلزم رفتن میلیاردها دلار به رژیم ملاها خواهد بود. آنان این را صرف مردم ایران نخواهند کرد بلکه آن را صرف تروریسم و تسریع برنامه هستهای خود خواهند کرد. "
به گزارش دویچه وله، دیگر حامیان شناخته شده سازمان مجاهدین خلق، استفان هارپر، نخستوزیر پیشین کانادا و گای ورهوفستات، نخستوزیر پیشین بلژیک و نماینده پارلمان اروپا بودند. همچنین ریتا زوسموت، رئیس پیشین پارلمان آلمان و پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد پیشین آلمان و رئیس دفتر آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان در این نشست از سازمان مجاهدین خلق حمایت کردند.
تلویزیون ایران اینترنشنال همچون سالهای گذشته به پوشش همایش منافقین پرداخت، اما احتمالا در پیروی از فرامین گروهک تروریستی منافقین نتوانست تصویری از ادعای مجری این شبکه مبنی بر حضور جمعیت انبوه نشان دهد.
پیشتر شبکه ۴ تلویزیون انگلیس در بخش شامگاهی خبر خود، گزارش ۱۱ دقیقهای از فرقه مجاهدین خلق در سی کیلومتری تیرانا پایتخت کشور آلبانی پخش کرد.
لیندزی هیلسام (Lindsey Hilsum)، با سفر به آلبانی، گفته بود این فرقه دینی- سیاسی، در پی سرنگونی حکومت ایران است و اکنون شماری از دستیاران و مشاوران دونالد ترامپ، از جمله جان بولتون، مشاور امنیت ملی و رودنی جولیانی، وکیل وی نیز از همین سیاست حمایت میکنند. به گفته خبرنگار شبکه ۴ تلویزیون انگلیس، مشاوران ترامپ، مریم رجوی را گزینهای دموکراتیک برای آینده ایران میدانند، اما روی دیگر مجاهدین خلق، فرقهای سیاسی دینی است که با شستشوی مغزی و منزوی کردن اعضا از جهان و نیز سرکوب و ترور مخالفان و اعضای پیشین، معرفی میشود.
لیندزی هیلسام در ادامه گزارش خود تلاش میکند به همراه تصویربردار به اردوگاه منافقین در اطراف تیرانا وارد شود که با مخالفت نگهبانان خصوصی آلبانیایی و اعضای گروه روبرو میشود. به گفته گزارشگر شبکه ۴ تلویزیون انگلیس، اکثریت مردم ایران، منافقین را خائن به وطن میدانند، زیرا این فرقه در زمان حمله صدام، در حملات به ایران شرکت داشت. وی میافزاید فرقه مجاهدین در زمان جنگ، پایگاههایی در درون عراق داشت و با صدام حسین علیه ایران فعالیت میکرد، آن زمان، آمریکا این فرقه را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داده بود.
لیندزی جرمن گزارشگر شبکه چهار تلویزیون انگلیس دراغلب موارد در این گزارش، منافقین را فرقه - و نه سازمان - مینامد. به گفته خبرنگار شبکه ۴ تلویزیون انگلیس، پس از اشغال عراق و سقوط صدام، اعضای این فرقه خود را تسلیم نظامیان آمریکایی کردند و آمریکا این فرقه را که مورد حملات هواداران ایران قرار داشت، از فهرست سازمانهای تروریستی خارج و با حمایت آمریکا به آلبانی اعزام کرد که این کشور به شدت به کمکهای آمریکا نیازمند است.
در ادامه گزارش خبری شبکه ۴ تلویزیون انگلیس، فعالیتهای تبلیغی مصطفی محمدی و همسرش در خیابانهای تیرانا، علیه منافقین پخش شد. وی که میگوید دو دهه است دخترش را ندیده، مدعی است مسئولان این فرقه دخترش را به گروگان گرفته اند و اجازه نمیدهند تا با اعضای خانواده اش ملاقات کند. این عضو پیشین منافقین با پخش اعلامیه در میان مردم تیرانا به آنان هشدار میدهد که حضور این فرقه در آلبانی، برای مردم آلبانی مضر است و نباید اجازه دهند منافقین در کشورشان باقی بمانند. به گفته گزارشگر شبکه ۴، با این که مصطفی محمدی ۱۷ سال است که شهروند کاناداست، اعضای فرقه منافقین او را عامل جمهوری اسلامی ایران میدانند و حتی در خیابانهای تیرانا نیز وی را جاسوس و تروریست مینامند و تلاش میکنند مانع پخش اعلامیههای وی شوند.
به گفته گزارشگر شبکه ۴ تلویزیون انگلیس، دهها نفر از اعضای پیشین فرقه منافقین، پس از ورود به آلبانی از فرصت استفاده کرده و از اردوگاه منافقین فرار کرده اند، اما به علت نگرانی از امنیت جان خود، مخفیانه در گوشه و کنار آلبانی زندگی میکنند. لیندزی هیلسام به صورت مخفیانه به دیدار حسن، یکی از اعضای متواری منافقین میرود که وی توضیح میدهد در اردوگاه وظیفه داشت با حسابهای جعلی متعدد، در اینترنت مریم رجوی را محبوب مردم ایران نمایش دهد.
وی افزود: در پشت تظاهرات در شهرهای ایران، منافقین قرار دارند. به گفته این عضو پیشین فرقه، محل زندگی زنان و مردان در اردوگاه منافقین جداست و افراد موظفند هر روز در جمع اعضای گروه خود، گزارشی از افکار و وسوسههای جنسی خود بخوانند و به نوعی، به وسوسههای جنسی خود اعتراف کنند. لیندزی هیلسام همچنین با یکی از افراد پیشین فرقه منافقین دیدار میکند که به علت مخالفت با سیاستهای فرقه، به بهانه جاسوسی برای جمهوری اسلامی ایران، شکنجه شده است و جراحتهای وی در برابر دوربین مشهود بود.
شبکه ۴ تلویزیون انگلیس سپس بخشی از گزارش سازمان امنیت آلبانی را منتشر کرد که در آن آمده است فرقه منافقین، در جنگ و ترور دست داشته است. در این گزارش آمده است این فرقه همچون عراق ممکن است در آلبانی نیز دست به ترور بزند و مخالفانش را سر به نیست کند. به گزارش لیندزی هیلسام، سازمان امنیت آلبانی نگران است منافقین حکومتی در درون حکومت تشکیل دهند.
گزارشگر شبکه ۴ تلویزیون انگلیس سپس ادامه داد از این فرقه خواسته شده تا در برابر اتهاماتی که به آن وارد شده است، پاسخ دهد که فرقه منافقین در نامه ای، شبکه ۴ تلویزیون انگلیس را به همکاری با دولت ایران و جاسوسی برای جمهوری اسلامی متهم کرده و پاسخ اتهامات را نداده است. در پخش پایانی این گزارش، لیندزی هیلسام با نشان دادن گور اعضای این فرقه در تیرانا گفت اکثر این افراد به علت کهولت و بیماری جان داده اند و با توجه به این که این فرقه، زنان را از مردان جدا میسازد و با توجه به این که زاد و ولدی در میان اعضای فرقه روی نمیدهد، این فرقه روبه زوال است و به جای دشمنی با جمهوری اسلامی ایران، دشمن خود است. به گفته خبرنگار شبکه ۴ تلویزیون انگلیس در پایان میافزاید: باقی مانده اعضای فرقه اکنون یا به سیاستهای دولت آمریکا دل بسته اند یا به علت هراس از رفتن به ایران، در اردوگاهند.
سی ام خرداد ماه امسال که مصادف با سالروز اعلام حمله مسلحانه گروهک تروریستی منافقین علیه ملت ایران در سال ۱۳۶۰ بود، پلیس البانی برای بررسی تخلفات این گروهک به اردوگاه منافقین در حومه تیرانا مراجعه کرد، اما هنگامیکه با ممانعت انان مواجه شد با نیروهای پلیس وارد اردوگاه اشرف سه (مقر منافقین شدند) و در پی مقاومت انان در جلوگیری از ورود پلیس کشور البانی، شماری از انان زخمی و عدهای از انان نیز به جرم حمله به پلیس یا ممانعت از انجام وظایف پلیسی دستگیر شدند. به اعتراف منافقین یک نفر از اعضای این فرقه تروریستی نیز به هلاکت رسید.
پلیس البانی علت این اقدام خود را اقدامات تروریستی و خلاف توافق انان برای حضور در این کشور اعلام کرد و گفت: شمار زیادی از تجهیزات از جمله پهپاد و نیز رایانههای گروهک مجاهدین خلق را توقیف کرده اند.
بمیرین
با مرگ شما دنیایی بهتری برای جمهوری اسلامی ایران
و بشریت خواهد بود