مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان گفت: اصلاح و تربیت مددجویان اولویت این اداره کل است.
او همچنین افزود: حرفه آموزی و ایجاد اشتغال را موضوع مهمی است که موجب درآمدزایی مددجویان میشود.
اوگفت: اقداماتی که در سازمان زندان هاانجام میگیرد در حوزههای مختلف از جمله بخش فرهنگی، تربیتی است که آموزشهایی بصورت کلاسیک و رسمی از جمله نهضت سوادآموزی با همکاری آموزش و پرورش، حوزه ورزش، نقاشی، خطاطی و هنری به مددجویان داده میشود تا با بهرگیری از توانمندیهایی که دارند بعد از آزادی بتوانند از آن استفاده کنند.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان مرکزی یکی از علل وقوع جرم را عدم اشتغال و یا ناتوانی در تامین معیشت عنوان کرد و افزود: ما با تمام پتانسیل و ارتباطی که با نهادهای آموزشی از جمله فنی و حرفه ای، جهادکشاورزی، صنایع دستی و ... مختلف داریم آموزشهای لازم را به مددجویان ارائه میدهیم تا بعد از توانمند شدن در کارگاههایی که در داخل زندان و بیرون هست مشغول به کار شوند و بواسطه ایجاد اشتغال درآمدزایی برای خود و معیشت خانواده داشته باشند.
اسلام خواه گفت: از ابتدای امسال تاکنون برای ۱۹۰۰ زندانی شغل ایجاد شده که حدود ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان درآمد داشتند.
او گفت: از ابتدای امسال ۶۵ نفر از محکومان مالی جرایم غیرعمد استان با کمک ستاد دیه و کمک خیرین به آغوش خانواده بازگشتند.
اسلام خواه استفاده از مجازاتهای جایگزین، آزادی مشروط، تعلیق اجرای مجازات و پابند الکترونیک را یکی از سیاستهای اصلی قوه قضاییه برای کاهش جمعیت کیفری زندانها عنوان کرد.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکزی هم در این نشست اجرای عدالت و برخورد با جرایم ارتکابی را وظیفه اساسی این سازمان دانست و گفت: سازمان قضایی نیروهای مسلح به جرایمی که حین خدمت برای کارکنان اتفاق میافتد، رسیدگی میکند.
محمدی افزود: هیچ پروندهای در دادگاه تجدید نظر در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان و دادگاه یک، وجود ندارد و شمار زندانیان نیز در این بخش، هفت نفر است.