سرپرست فدراسیون سوارکاری گفت: درصدد تمرکززدایی در رشته سوارکاری هستیم تا استانها بتوانند ظرفیت هایشان را بروز دهند.
سرپرست فدراسیون سوارکاری با تاکید براینکه متاسفانه در گذشته به ترویج سوارکاری در کشور اهمیت داده نمیشد، اظهار کرد: بر این اساس درصدد تمرکززدایی هستیم تا استانها بتوانند ظرفیت هایشان را بروز دهند، استان همدان در حوزه پرورش اسب میتواند تاثیرگذار باشد چرا که سوارکاران همدانی در حوزه پرش و استقامت توانسته اند حضور پررنگی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه بهره مندی از ظرفیت مجموعههای دولتی و ... برای توسعه سوارکاری در کشور از جمله برنامههای محوری فدراسیون است، افزود: به عنوان مثال دانشگاه بوعلیسینا همدان یکی از مراکزی است که زمین مناسبی برای سوارکاری دارد و میتواند در قالب تفاهمنامه برای پرورش سوارکاران اثرگذار باشد.
سرپرست فدراسیون سوارکاری در ادامه با اشاره به موقعیت استراتژیک جغرافیایی همدان، بیان کرد: با توجه به اینکه همدان به استانهای متعددی نزدیک است و این موضوع میتواند فرصتی برای توسعه سوارکاری در استان باشد و با توجه به مشاغل متعددی که با این رشته ورزشی سروکار دارند، میتواند سبب اشتغالزایی نیز شود.
وی خاطرنشان کرد: طی ماههای اخیر کمیته گردشگری در فدراسیون سوارکاری فعال شده تا بتوان ورزش و گردشگری را به همدیگر گره بزنیم و بتوانیم مطابق نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب، به بهبود معیشت مردم کمک کنیم.
نماینده مردم همدان و فامنین با اشاره به اهمیت هیاتهای ورزشی در توسعه ورزش، حمایت بیشتر مالی از آنها را مورد تاکید قرارداد و گفت: فعالان حوزه سوارکاری در همدان بر اساس علاقه شخصی در حال فعالیت هستند، خوشبختانه زیرساختهای مناسبی در همدان وجود دارد و این مهم فرصت خوبی برای برگزاری مسابقات ملی و کشوری بحساب میآید.
حجت الاسلام و المسلمین احمدحسین فلاحی افزود: یکسری مجموعههای ورزشی غیرفعال در همدان وجود دارد که میتواند به پرورش اسب و همچنین تربیت سوارکاران کمک کند و در اختیار این رشته ورزشی قرار بگیرد.
وی باتاکید بر بهره گیری از تمامی ظرفیتها به ویژه نیروی متخصص خاطرنشان کرد: در این راستا از هیچ تلاشی برای کمک به فدراسیون و هیأت سوارکاری دریغ نخواهیم کرد تا بتوانیم شاهد شکوفایی و رونق در عرصه ورزش کشور خصوصا استان باشیم.