رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در مراسم افتتاحیه سی امین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه گفت: اگر تصمیم داریم آینده کشور را بسازیم و تمدن بزرگ اسلامی را پایهگذاری کنیم، نیاز به افرادی داریم که جوهره جان آنها با اندیشههای قرآنی پالایش یافته باشد.
وی گفت: مرحله کشوری این جشنواره هماکنون در ۳۰ رشته در دانشکده شهید منتظری و آموزشکده الزهرا (س) مشهد با حضور بیش از ۳۰۰ دانشجو برپاست که تا ۱۳ تیر ادامه دارد.
خسرویان افزود: اگر تصمیم داریم آینده کشور را بسازیم و تمدن بزرگ اسلامی را پایهگذاری کنیم، نیاز به افرادی داریم که جوهره جان آنها با اندیشههای قرآنی پالایش یافته باشد. پس از درک این اندیشهها بناهای قرآنی ایجاد میشود و میتوان با منطق مناسب آینده را ساخت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه برای ایجاد اندیشه قرآنی، نیازمند یکسری ابزار هستیم، گفت: هنر، یکی از قدرتمندین این ابزارهاست و دانشجویان با بروز توانمندیهای خود در سراسر کشور میتوانند این ابزار مهم را در دست بگیرند.
خسرویان افزود: امروز سیطره رسانهای، علمی و فناوری در اختیار کشورهایی است که در برابر گسترش اندیشههای قرآنی مقاومت میکنند. از اقدامات این کشورها برای مقابله با توسعه این اندیشه میتوان به اتفاق قرآنسوزی در روز عید قربان اشاره کرد.
دانشگاه فنی و حرفهای، آخرین دانشگاه در میان هشت دستگاه دانشگاهی است که مرحله سراسری جشنواره داخلی خود را برگزار میکند. برگزیدگان این مسابقات به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که مرداد امسال به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار میشود، راه مییابند.
سیامین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفهای در۳۰ رشته و ۹ بخش شامل بخشهای آوایی، معارفی، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، هنری، ادبی، فناوری، پژوهشی و نوآفرینی قرآنی برگزار میشود. از این بین بخشهای فناوری و پژوهشی و نوآفرینی قرآنی، غیرحضوری برگزار میشود.
همچنین بخش آوایی به عنوان یکی از بخشهای مهم جشنوارههای دانشجویی در رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء قرآن کریم، مداحی، اذان و تواشیح برپا میشود.