استاندار فارس در نشست بررسی وضعیت بیماری سالک، با اشاره به آثار طولانی مدت بیماری سالک، تاکید کرد: کنترل این بیماری باید اولویت دستگاههای مرتبط باشد.
او تاکید کرد: با توجه به لزوم هم افزایی توان تمام دستگاههای اجرایی مرتبط، کمیتهای با مدیریت فرماندهی شیراز تشکیل و گزارش اقدامات انجام شده به صورت هفتگی ارائه شود.
ایمانیه بر برخورد قضایی با هر دستگاهی که مانع انجام اقدامات کنترلی بیماری سالک شود اشاره کرد.
در ادامه دکتر سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز گفت: نباید با انجام اقدامات کم اثر همچون توزیع پشه بند و سم پاشی مرهمی موقت برای کنترل این بیماری ایجاد کنیم.
مسوول ارشد حوزه سلامت استان با تاکید بر اهمیت همکاری همه دستگاههای مرتبط، بهسازی محیط را مهمترین عامل کنترل این بیماری دانست.
سپس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در این نشست با بیان روند این بیماری در سالهای گذشته، گفت: سالانه در حدود ۲۰ هزار مورد بیماری سالک از نزدیک به دو هزار کانون این بیماری در کشور گزارش میشود که بیشتر موارد گزارش شده از مناطق محروم و کم برخوردار گزارش میشود.
دکتر عباس رضاییان زادهافزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای حفظ سلامت جامعه، مراکز تشخیص و درمان بیماری سالک در همه شهرستانهای تحت پوشش راه اندازی کرده است.
او بیان کرد: با توجه به گونه سالک غالب در شهر شیراز، از سال گذشته بیماری یابی فعال را برای تشخیص و درمان زودهنگام موارد بیماری در کلان شهر شیراز آغاز کرده ایم.