رادیو صبا در برنامه آشپزی «از غذا» به معرفی غذاهای مناطق مختلف کشور میپردازد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، «از غذا» نام یکی از برنامههای آموزشی رادیو صبا است، که به آموزش پخت غذاهای جدید با مواد غذایی موجود میپردازد.
در این برنامه سرآشپز با رویکرد ماجراجویی و تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی با حداقل مواد غذایی شروع به پخت و پز میکند.
معرفی غذاهای متنوع مناطق مختلف کشور یکی از اهداف این برنامه است.
روز دوشنبه ۱۲تیر «از غذا» با این هدف آش بیشلخشک (برگرفته از آش لخشک خراسانی) را به مخاطبان آموزش میدهد.
آش لخشک که با نام آش قییش هم شناخته میشود، یکی از آشهای سنتی استان خراسان است، مواد اولیه این اش شامل خمیر لخشک، اسفناج، پیاز، زردچوبه، روغن، نعناع، کشک، زعفران، فلفل قرمز و نمک است.
«ازغذا» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۰:۳۰ صبح به تهیه کنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.