از آلبوم کرنا نوازی «حیدر شاه» تولید حوزه هنری چهارمحال و بختیاری رونمایی شد.
وی افزود: اگر نواها و آواهای اقوام را به صورت آلبوم ثبت نکنیم به زودی بسیاری از این آواهای بی نظیر برای نسلهای آینده فراموش خواهد شد که این یکی از آفتهای جدی در موسیقی اقوام است.
قائدی تولید اثر را راهکار اصلی برای حفظ موسیقی اقوام دانست و افزود: ما باید به سمت فعالسازی هستههای هنری و تولید آثار هنری برویم هر چند امروزه با توجه به افزایش هزینههایی که در کشور است تولید موسیقی متعهد به شدت کاهش یافته است.
به گفته وی آلبوم موسیقی حیدر شاه نادری اِشکَفتکی، کرنا نواز چیرهدست چهارمحال و بختیاری تازه ترین اثر حوزه هنری استان در زمینه موسیقی است که در برگیرنده قطعاتی در لهجه هفشجانی، ترانه محلی با عنوان (دلم دیوانه بود دیوانهتر شد)، چوب بازی، مقام داد فلک، مقام دهکردی، مقام تهرانی، سوار بازی، مقام فقیری، سربرداشت شیرازی و مقام سهراب خان (قشقایی) است که به صورت ماهرانهای توسط مرحوم حیدر شاه نادری نواخته میشود.
وی گفت: این آلبوم موسیقی از نوارهای کاست قدیمی تولید شده که در استدیو صدابرداری اصلاح و منتشر شده است.
حیدرشاه نادری اِشکَفتکی، در سال ۱۲۹۵ شمسی در روستایِ اشکفتک چهارمحال و بختیاری دیده به جهان گشود، پدرش استاد محمّدعلی از نوازندگان محبوب و چیرهدست کَرنا و سُرنا بوده است. حیدر شاه با قَریحۀ خدادادی و طبعِ سرشارِ موسیقی، علاقۀ بسیاری به آوایِ کرنا و نواختن آن داشت و از کودکی نواختن ساز را از پدر آموخت او تمام دستگاهها و مقامهایی را که پدر مینواخت، در سینهاش ثبت و ضبط میکرد و مقامهایی استان چهارمحال و بختیاری را به درستی با کرنا می نواخت.