مدیرکل راه و شهرسازی مازندران: برای ساخت ۱۵ هزار مسکن دهکهای یک تا چهار استان با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) قرارداد بسته شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ بیست و سومین جلسه شورای تامین مسکن مازندران که به ریاست استاندار مازندران و با حضور فرمانده سپاه کربلا، سرپرست معاونت عمرانی استاندار، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان و ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﺍﺭﺍﻥ به صورت ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺮﺧﻂ در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با اشاره به اینکه در این جلسه مصوبات خوبی به تصویب رسیده است، گفت: تعیین تکلیف خانههای خالی از سکونت، اجرای قانون ساماندهی املاک و بنگاههای مسکونی، ساخت مسکن متاهلان برای دانشجویان و برگزاری همایش با حضور شهرداران و انبوه سازان از مهمترین مصوبات این جلسه بوده است.
علی دیوسالار از انعقاد قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای ساخت ۱۵ هزار مسکن برای دهکهای یک تا چهار در استان خبر داد و افزود: این قرارداد که بهزودی انجام میشود قرارگاه متعهد میشود برای افراد زیر پوشش کمیته امداد، بهزیستی و بخشی از مجموعه ایثارگران در روستاهای استان ۱۵ هزار مسکن احداث کند.
او گفت: با توجه به برنامههای ابلاغی وزارت راه و شهرسازی و قانون جهش تولید مسکن مصوب ۱۴۰۰ و سایر قوانین موضوعه مرتبط، اداره کل راه و شهرسازی مازندران برنامه ریزی و مدیریت احداث ساخت ۱۵۵ هزار واحد مسکونی در شهرهای استان در طول چهار سال مسئولیت دولت سیزدهم را با محوریت خانه دار کردن اقشار فاقد مسکن با تامین زمین و تسهیلات ساخت در دستور کار قرار داده است.
دیوسالار ادامه داد: در این طرح که با اولویت قرار گرفتن اقشار نیازمند مورد حمایت کمیته امام خمینی (ره) و بهزیستی و همچنین خانوارهای دارای بیش از سه فرزند در راستای قانون حمایت از جوانی جمعیت در حال اجراست با تولید ۱۵۵ هزار واحد مسکن تا افق ۱۴۰۴ در سطح استان بخش اعظم مشکل تامین مسکن مرتفع میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: در این راستا با پالایش ۱۲۳ هزار ثبت نام افراد در سامانه نهضت ملی مسکن ۲۱ هزار و ۲۲۹ نفر تائید نهایی شده است همچنین تامین زمین ۲۰۹ هکتار در شهرهای مختلف و ۲۲۲ هکتار در قالب چهار شهرک مسکونی جدید انجام پذیرفته است.
او افزود: همگام با اطلاعرسانی گسترده به شهروندان ساکن در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری و تعریف مشوقهای شهرسازی و خدمات فنی مهندسی و تسهیلات بانکی تاکنون هزار و ۲۷ پرونده در قالب ۱۹۸ طرح در بافتهای فرسوده با اعتبار ۳ هزار میلیارد ریال صورت گرفته است.