خانه خلاق دانشجویی یاریگران زندگی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، در دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
عبدالحسین کلانتری با اشاره به اینکه وارد دوره جدید تمدنی شدیم که با دورههای قبل متفاوت است و در روزمره زندگی تحولات جدیدی را تجربه میکنیم، افزود: تحول در مدل حکمرانی و به ویژه حکمرانی فرهنگی اتفاق افتاده است و اگر ادراکی از این حکمرانیها نداشته باشیم، مدلهای حکمرانی پیشین منجر به شکست خواهند شد.
کلانتری افزود: اگر نتوانیم از ظرفیتها و فرصتهای جدید استفاده کنیم و مدل حکمرانی مناسب را برای آسیبهای پیش آمده اتخاذ کنیم، قطعاً نتیجه مطلوبی کسب نخواهد شد.
معاون فرهنگی واجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه استفاده از ظرفیت ذینفعان یک انتخاب از تنها انتخاب مطلوب است تا بتوانیم عرصه فرهنگ را سامان دهیم و به بلوغ و زایش آن کمک کنیم، گفت: ایجاد خانه خلاق یاریگران زندگی در دانشگاه تهران زمینه ساز بروز خلاقیتها و ایدههای نوآورانه خواهد بود.
وی تصریح کرد: فرهنگ نوآوری را باید تکثیر و ارج نهیم و فرصتی برای بروز آن فراهم کنیم و همچنین فراهم کردن بستری برای ارائه نوآوری فرهنگی را در دستور کار قرار دهیم.
کلانتری با اشاره به اینکه تحول در عرصه فرهنگی بدون نوآوری فرهنگی و ایده پردازی حوزه فرهنگ ممکن نیست، بیان کرد: اگر ایده پردازی و خلاقیتهای فرهنگی محقق نشود عملاً تمام ظرفیتهای حوزه فرهنگ در مسیر آسیب قرار خواهد گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه خانه خلاق و نوآوری به ابتکار معاونت فرهنگی وزارت عتف و با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل شده است و در قالب تشکلهای اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه تهران اجرایی خواهد شد، افزود: این رویکرد جامعه علمی قابل اتکا و اثربخش است.