استاندار سیستان و بلوچستان گفت: فعال بودن تمام کارگاهها در زمینه راهآهن، فعالیت قرارگاه خاتم در حوزه ترانزیت شمال و جنوب، و توسعه جادههای بین شهری و روستایی و .... عامل گسترش صنعت حمل و نقل و به تبع آن توسعه همه جانبه استان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان،️ محمد کرمی در جلسه با در دیدار با نادری، رییس هیئت عامل و مدیر عامل هلدینگ معدنی صدر تأمین (زیر مجموعه شستا) گفت: استان سیستان و بلوچستان پتانسیلهای فراوانی برای پیشرفت و توسعه دارد و در این زمینه یک استان برخوردار است.
وی بیان داشت: استفاده از لفظ محرومیت به هیچ عنوان شایسته استان سیستان و بلوچستان نیست.
کرمی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان جوانترین استان کشور است، افزود: نیروی انسانی یک مبحث بسیار مهم در توسعه میباشد و هر جایی توسعه میخواهد اتفاق بیفتد نیاز به نیروی جوان خلاق است.
وی اذعان کرد: برخورداری از مرز آبی و زمینی، همجواری با چند کشور و برقراری ارتباط با کشورهای دنیا از طریق مرز آبی و بهرهبرداری از این پتانسیلها اکنون فعال است و برنامه ریزی برای توسعه با استفاده از این ظرفیتها در حال انجام است.
کرمی با اشاره به توافقات شده با وزیر صنعت و تجارت کشور افغانستان گفت: فرآوری مواد معدنی افغانستان در داخل ایران به دلیل وجود زیرساختها، استفاده از ظرفیت تجاری و مرزی، ایجاد شرکتهای مشترک با قطر، چین و افغانستان و توافقات لازم در حمل و نقل بخشی از این توافقات است.
وی تصریح کرد: اقدامات لازم برای تبدیل مرزهای استان سیستان و بلوچستان به مرکز صادرات و واردات کشور در دستور کار مسئولان قرار دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در زمینه معادن توافق با کشورهای آفریقایی، آغاز ساختکارخانههای فرآوری، فعال نمودن معادن مس و طلا، فعالیت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مجموعه هلدینگ فولاد و .... برای توسعه معادن و صنایع وابسته در حال انجام است.
کرمی در ادامه به ظرفیت شیلات، سواحل استان، صنعت کشاورزی و کاشت محصولات خاص استان و اقدامات شده در زمینه کاشت محصولات به صورت وسیع و... اشاره کرد.
وی بیان داشت: در حوزه آب در شمال استان مشکلاتی وجود دارد که به سرعت در حال حل شدن است ولی جنوب استان دارای منابع آبی خوب و زمین های حاصلخیزی برای تولید محصول و صادرات آن است.