سه ماهه اول نخست ۳۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
محمدمهدی عباس زاده افزود: با هدف تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، سه ماهه نخست امسال ۳۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان مازندران انجام شد.
وی تصریح کرد: طی این مدت ۱۳۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که ۸۴ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر گوشتی بود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: سه ماهه اول امسال ۳۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی مجاز و دارای پروانه بهره برداری استان انجام شد.
وی با بیان اینکه پیش بینی میشود ۶۹ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این تعداد جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود، گفت: ۲۱ هزار تن از این مقدار تولید به مصرف داخل استان اختصاص دارد و مابقی معادل ۷۰ درصد آن مازاد بوده و به سایر استانها بویژه استان تهران ارسال شد.