استاندار گیلان: با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی ۵۰ هزار تن برنج باقی مانده در دست کشاورزان گیلانی خریداری میشود.
وی سپس در بین بازاریان و کسبه این بخش رفت و ضمن شنیدن مشکلات آنان دستوراتی را صادر و قول پیگیری مطالبه کسبه و بازاریان را داد.
دکتر اسدالله عباسی گفت: مردمی کردن اقتصاد، گره نزدن معیشت مردم به مذاکرات، ارتباط با کشورهای حاشیه خزر و توجه ویژه به صادرات محصولات کشاورزی از جمله برنامههای مهم دولت در راستای بازگشت ثبات به بازار است.
وی با تأکید بر لزوم حل مشکلات مردم بخش خشکبیجار در حوزههای مختلف، گفت: یکی از مهمترین مشکلات مردم این منطقه کمبود آب کشاورزی است که در این خصوص در قرارگاه جهادی مدیریت آب تمامی این موارد بررسی و با بارندگیهای اخیر مشکل آب مورد نیاز شالیزارها تا حدودی بر طرف شده است.
برنج باقی مانده کشاورزان گیلانی خریداری میشود
دکتر اسدالله عباسی مهمترین شغل مردم خشکبیجار را کشاورزی و تولید انواع محصولات باغی دانست و گفت: از هیچ تلاشی برای رفع دغدغه این مردم دریغ نخواهم کرد.
وی گفت: اگر کشاورز زمین خود را آباد نکند با مشکل اقتصادی، معیشتی و تولید مواجه میشود به این منظور با مدیریت و تلاش شبانه روزی اجازه ندادیم کشاورز با بی آبی مواجه شود.
دکتر اسدالله عباسی با اشاره به کمبود قدرت برق در منطقه خشکبیجار بر لزوم توجه به تهیه زمین برای ساخت ایستگاههای فشار قوی تولید برق در بخش خشکبیجار اشاره کرد و گفت: در خصوص قیمت زمین در منطقه خشکبیجار، دولت نمیتواند فراتر از قیمت کارشناسی اعلام شده توسط دادگستری پرداخت کند.
افزایش مصرف برق در استان نگران کننده است
دکتر اسدالله عباسی مدیران آب و فاضلاب را مکلف کرد دلایل مشکل آب آشامیدنی در برخی از مناطق خشکبیجار را بررسی و علت این مشکل را به استانداری اعلام کنند.
واردات برنج تا ۳ ماه بعد از برداشت محصول ممنوع است
وی با بیان اینکه بر اساس قانون دولت تا سه ماه بعد از برداشت محصول شالیکاران حق واردات برنج را ندارد، افزود: بعد از مشخص شدن میزان تولید برنج در کشور، نیازسنجیهای لازم انجام شده و بر اساس نیاز جامعه دولت به منظور تنظیم بازار برنج وارد کشور خواهد کرد.
دکتر اسدالله عباسی پس از اقامه نماز جمعه با نماز گزاران این بخش گفتگو کرد و به مدیران دستگاههایی که در این دیدار وی را همراهی میکردند دستورات لازم را برای حل مشکلات مردم خشکبیجار صادر کرد.
وی اظهار داشت: در کل سواحل گیلان ۳۵ نقطه برای طرح ساماندهی مشخص شده است که گردشگران بومی و غیر بومی میتوانند از آن استفاده کنند.