یک سردخانه گوشت در شادگان بدلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی بسته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ روحالله شکری رئیس مرکز بهداشت شهرستان شادگان گفت: بدنبال بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت، کارشناسان اداره دامپزشکی و اداره اماکن شهرستان از قصابیها و محلهای فروش گوشت به منظور نظارت بر رعایت موازین بهداشتی در قصابیها یک واحد سردخانه عرضه گوشت به علت رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی بسته شد.
وی با بیان اینکه بیماریهایی مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان از طریق گوشت آلوده منتقل میشود، افزود: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، میبایست در زمان خرد کردن گوشت از دستکش استفاده شود و شهروندان گوشت مورد نیاز را از مراکز مجاز مورد تایید بهداشت و دامپزشکی، تهیه نمایند و حتما گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت و جگر و قلوه را به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگه دارند و سپس مصرف کنند.
شهروندان در صورت بروز و مشاهده علائمی مانند: تب، احساس بیحالی، سردرد، درد عضلانی، تهوع، استفراغ، مشکلات گوارشی و در نهایت خونریزی از مخاط و اعضای مختلف بدن حتما به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.