مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مردم گوشت قربانی را قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛دکتر یونس احمدی با اشاره به وجود بیماری های مختلف انسان و دام و به ویژه تب کشنده کریمه کنگو، اظهار
وی افزود: نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت میشود.
احمدی تاکید کرد: با توجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده فاقد این فعل و انفعالات است، ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده میشود.
مدیرکل دامپزشکی ایلام یادآور شد: سلامت گوشت قربانی باید به تایید دامپزشک یا بازرس گوشت برسد و امروز تا ساعت ۲ ناظران با حضور در میادین عرضه و ذبح دام قربانی بر سلامت احشام نظارت دارند و تیمهای سیار نیز در صورت نیاز مردم، به محل ذبح دام در منازل مراجعه میکنند.
شماره تماس ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص نظارت تیمهای سیار بر لاشه دامهای ذبح شده خارج از میدانگاهها و کشتارگاهها است.
۳۹ گروه ثابت و سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ ظهر برای نظارت بر سلامت گوشت قربانی ساماندهی شده اند.