نظارت گروههای دامپزشکی بر ذبح دام در چهارمحال و بختیاری
به مناسبت عید قربان ۴۰ گروه دامپزشکی بر ذبح دام در استان چهارمحال و بختیاری نظارت کردند.
به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛مدیرکل دامپزشکی استان گفت: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی با نظارت بر سلامت دام و ارائه توصیههای بهداشتی، از بروز بیماری پیشگیری و ذبح قربانی بدون مشکل انجام میگیرد. آقای اسدی افزود: در زمان ذبح قربانی، باید افراد از عینک و دستکش استفاده کنند و پس از آن باید گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.