بیمارستان صحرایی جمهوری اسلامی ایران در سرزمین منا برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تخصصی به زائران فعالیت خود را آغاز کرد.
دکتر روستا مدیر بیمارستان عرفات و منا درباره نحوه ارائه خدمات درمانی به زائران کشورمان در مشاعر گفت: گروه پزشکی بیمارستان منا همزمان با ورود زائران اهل سنت کار خود را از ساعت ۶:۳۰ صبح روز هشتم ذی الحجه در بیمارستان صحرایی منا آغاز و تا حضور آخرین زائر اهل سنت، خدمات پزشکی به آنان ارائه کرد.
وی افزود: از ساعت ۱۶ عصر روز هشتم ذی الحجه به علت استقرار کاروانهای زائران ایرانی در عرفات، کارکنان درمانی در بیمارستان صحرایی عرفات نیز مستقر شدند.
مدیر بیمارستان ایران در عرفات و منا گفت: اکنون بخشهای داخلی، قلب، عروق، داخلی کلیه، غدد، ریه مغز و اعصاب، زنان، روانپزشکی، دندانپزشکی، داروخانه، تزریقات، پرستاری در این بیمارستان صحرایی فعال است و به زائران کشورمان خدمات پزشکی و درمانی ارایه میدهند.
وی در ادامه فعالیتهای انجام شده گفت؛ علاوه بر بیمارستان صحرایی، درمانگاههای مکاتب در عرفات و منا نیز با استقرار گروههای درمانی به زائران خدمات پزشکی ارائه میدهند ضمن اینکه مطبهای پزشکی به همراه ارایه خدمات دارویی در برخی از کاروانها خدمت رسانی میکنند.
دکتر روستا درباره ادامه فعالیت پزشکی در عرفات افزود: از آنجا که زائران عصر روز هشتم ذی الحجه عرفات را به سمت مشعر و منا ترک کرده اند، کارکنان درمان در بیمارستان منا مستقر شده اند.
وی افزود: بیمارستان صحرایی منا تا پایان روز دوازدهم ذی الحجه و خروج آخرین زائر در سرزمین منا حضور خواهد داشت و به زائران خدمات درمانی و پزشکی ارائه خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین نواب سرپرست زائران ایرانی بیت الله الحرام و رئیس سازمان حج و زیارت، سه شنبه ششم تیر از بیمارستان صحرایی و مرکز فوریتهای پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در سرزمین عرفات بازدید کردند.
امسال ۸۷ هزار و ۵۴۱ زائر ایرانی برای انجام دادن مناسک حج تمتع در سرزمین وحی بسر میبرند که نزدیک به ۱۰ هزار نفر از آنان از هموطنان اهل سنت هستند.