مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: تا کنون ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار از این مقدار کشت شده است.
روحالله سعیدی با اشاره به اینکه به طور میانگین از هر یک هکتار ۳۵ تُن محصول سیبزمینی برداشت میشود، افزود: سال گذشته ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان به زیر کشت سیبزمینی رفته بود.
وی افزود: کشاورزان ما در کاشت و برداشت محصول سیبزمینی حرفهای هستند و همچنین بذر مصرفی در چهارمحال و بختیاری عاری از هر گونه آفت و ویروس میباشد از این رو پتانسیل استان از نظر تولید این محصول بالا است.
سعیدی اضافه کرد: ۶۰ درصد سیبزمینی استان در بازارهای داخلی به فروش میرسد و ۴۰ درصد دیگر به استانهای مجاور ارسال میشود.