رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
وی گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.
دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: ابزار ذبح دام بعد از استفاده، ضدعفونی شود و خونابههای دام نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
رئیس مرکز بهداشت کیش تصریح کرد: ساکنان جزیره کیش به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند و جگر و سایر امعا و احشاء دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شوند.
دکتر رضانیا گفت: ساکنان و گردشگران با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص ذبح دام با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.