مدیرکل دفتر نظارت، سنجش و ارزشیابی سوادآموزی سازمان نهضت سواد آموزی گفت: تاکنون برای ۵۶ میلیون نفر پرونده ثبت سطح سواد تشکیل شده است.
حجت الله الماسی افزود: در حوزه سوادآموزی با چالشهایی رو برو هستیم و برای بهبود روند اقدامات باید برای این چالشها تصمیمات خوب و دقیقی گرفته شود تا مسیر روشنی پیش روی سازمان نهضت سوادآموزی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: نبود آمار و اطلاعات دقیق و مستند، یکپارچه نبودن این اطلاعات در وزارت آموزش و پرورش، همراهی نکردن افراد بیسواد برای با سواد شدن، نبود نگاه حرفهای به مسائل آموزشی از جمله چالشهای پیش روی نهضت است که باید دقیق و کارشناسی به آن نگاه کرد.
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر حوزه وزارتی درباره اعتبار نهضت سوادآموزی یادآور شد: کار در نهضت سوادآموزی، مصداق مطلق عمل صالح است و نقش و جایگاه نهضت سوادآموزی بسیار بالاست و امیدوارم همکاران این حوزه با توان بیشتر به فعالیت خود ادامه دهند و انشاءالله به دستاوردهای بزرگی دست پیدا خواهیم کرد.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی هم گفت: در تقسیم بندی دو نوع آموزش رسمی و غیررسمی داریم. آموزش رسمی جزء وظایف حاکمیت محسوب میشود و در آموزش غیررسمی، کشورها میتوانند پیشتاز باشند و اصلیترین نظام آموزش غیررسمی در کشورما سازمان نهضت سوادآموزی است.