تقدیر آیتالله جنتی از رئیس قوهقضائیه برای برخورد با فساد
دبیر شورای نگهبان گفت: آمریکا و همپیمانانش به هیچوجه صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر ندارند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، آیتالله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (سهشنبه ۶ تیر ۱۴۰۲) این شورا با گرامیداشت شهادت امام باقر (ع)، اظهار داشت: دیروز سالروز شهادت امام باقر (ع) بود. این مناسبت را تسلیت میگویم و امیدوارم معارفی که آن حضرت در جهت بسط آنها تلاش کردند، در جهان اسلام حاکم شود.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از محدثین آن زمان با دیدن تلاشهای بیدریغ امام باقر (ع) برای حفظ و بسط معارف دینی، اقدام به ثبت و نگهداری سخنان آن امام کردند. از این رو بخش زیادی از احادیثی که به یادگار مانده از امام باقر (ع) است.
سیاهه جنایات آمریکا در ایران
دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از صحبتهایش به سالروز شهادت مظلومانه آیتالله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی (ره) اشاره کرد و هفته قوه قضائیه را گرامی داشت.
وی در این باره گفت: یاد و خاطره شهدای حادثه هفتم تیر به ویژه آیتالله بهشتی را گرامی میدارم و به مسئولین و کارکنان خدوم قوه قضاییه به خصوص رییس محترم قوه قضاییه جناب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای که تلاش جدی در برخورد با فساد دارد و روش مردمداری در پیش گرفته، خداقوت میگویم.
آیتالله جنتی در ادامه برای مسئولان و کارکنان دستگاه قضایی کشور در انجام وظایف مهم و سختی که برعهده دارند، آرزوی توفیق کرد.
دبیر شورای نگهبان همچنین بیان داشت: روزهای تیرماه، یادآور مظلومیت مردم ایران و حقانیت انقلاب اسلامی است؛ از ترور مسئولین نظام تا بمباران شیمیایی سردشت و شهادت غمبار ۲۹۸ مسافر هواپیمای مسافری جمهوری اسلامی ایران با شلیک موشک ناو جنگی آمریکایی بر فراز خلیج فارس. این اتفاقات اسناد محکم و متقنی است که نشان میدهد آمریکا و همپیمانانش به هیچوجه صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر ندارند.
توصیه به قرائت دعای عرفه
آیتالله جنتی در بخش پایانی صحبتهایش به روز عرفه که مصادف با فرداست اشاره کرد و گفت: روز عرفه، روز دعا و صحبت کردن با خداوند مهربان است. عرفه از نعمتهایی است که اگر قدرش را ندانیم، خسران بزرگی دیدهایم.
وی خاطرنشان کرد: دعای عرفه نقل شده از امام حسین (ع) از نعمتهای بزرگ است. این دعا سرشار از مضامین بلند معرفتی است.
دبیر شورای نگهبان توصیه کرد که تنها به خواندن این دعا در روز عرفه بسنده نشود و در ایام دیگر هم این دعا با دقت در معانی بلند آن خوانده و بر معرفت انسان افزوده شود.