مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: از ابتدای امسال هفت هزار و ۵۰۰ شغل در استان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در پی عملکرد مناسب این استان، تعهد اشتغالزایی فارس در سال جاری افزایش یافت در صورتیکه در سال گذشته هم تعهد این استان رشد ۲ برابری را تجربه کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس اضافه کرد: تعهد اشتغالزایی امسال فارس هفتهزار و ۲۰۱ نفر افزایش پیدا کرد و به رقم بیش از ۶۶ هزار نفر رشد یافت و در زمینه افزایش تعهد اشتغال استانها در سال جاری، فارس بعد از سیستان بلوچستان در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه افزایش تعهد اشتغالزایی فارس در سال پیش رو باید به افزایش اعتبارات استان نیز منجر و در تخصیص اعتبارات ملی فارس به صورت خاص دیده شود، گفت: توجه به حفظ مشاغل موجود نیز یکی از مهمترین مسایل است که باید به آن توجه شود.
خداپرست با اشاره به اینکه بخش خدمات فارس بیش از ۵۰ درصد مشاغل این استان را به خود اختصاص داده است، افزود: در سال گذشته سهم بخش صنعت در اشتغال اغلب استانهای کشور کاهشی بوده، اما در فارس روند افزایشی است، اما سهم اشتغال در بخش کشاورزی فارس روند کاهشی داشته است.
وی اظهار کرد: سهم اشتغال بخش کشاورزی فارس در سال گذشته از ۱۹ به حدود ۱۵ درصد تقلیل پیدا کرده است که امیدواریم این مساله در سال جاری جبران شود.
خداپرست تاکید کرد: مهارت آموزی موضوع دیگری است که باید به آن توجه شود که با رایزنی با مسئولان بعضی مراکز آموزش عالی استان این موضوع پیش بینی و مهارت آموزی کارجویان توسط دانشگاههایی ازجمله دانشگاه علمی کاربردی با انعقاد تفاهم نامههایی در حال انجام است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: رسانهها در حوزه برجسته کردن فعالیت کارفرمایان برتر، تعاونیهای موفق و معرفی این الگوها به جامعه میتوانند موثر باشند.
وی عنوان کرد: در سال گذشته پیش بینی شده بود که ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند که در مجموع ۱۱ هزار و دویست نفر در این استان از کار بیکار شده و مقرری بیمه بیکاری گرفتند که این آمار حدود شش هزار نفر از پیش بینی انجام شده کمتر بود که نشان از این دارد که فارس در پایداری از مشاغل و پیشگیری از بیکاری شاغلین عملکرد مناسبی را تجربه کرد.