مدیر مخابرات منطقه خوزستان : عملیات اجرایی طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات (نجما) در خوزستان در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، رحیم فلاح زاده از شروع عملیات طرح نهضت جهادی توسعه فیبرنوری مخابرات (پروژه نجما) در خوزستان خبر داد.
وی با بیان این نکته که امروزه با پیشرفت روزافزون فناوری، نیاز به اینترنت با سرعت بالا و پایداری مناسب امری اجتناب ناپذیر است و فناوری قدیمی درحال ارائه بر بستر سیم مسی پاسخگوی نیاز کاربران نیست، گفت: به منظور تأمین نیازهای مشتریان، عملیات اجرایی طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات تا منازل (نجما) در استان اجرایی شد.
فلاح زاده افزود : این طرح با ظرفیت سازی ١٢۵ هزار پورت و واگذاری ٩٨ هزار پورت به متقاضیان خانگی و تجاری استان خوزستان با سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد ریال از منابع داخلی شرکت مخابرات ایران پیش بینی شده است.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار داشت: در این طرح که اجرای آن تا پایان سال ١۴٠۴ پیش بینی شده است، ظرفیت سازی لازم برای واگذاری ٩٨ هزار پورت فیبرنوری (FTTP) انجام خواهد پذیرفت.
وی گفت : این در حالی است که مخابرات منطقه خوزستان از سالهای گذشته نسبت به توسعه و گسترش شبکه فیبر نوری اقدام کرده است و امکان واگذاری سرویس fttx در شهرهای اهواز، دزفول، آبادان، خرمشهر، رامهرمز، ایذه، بندرامام خمینی (ره) و ماهشهر را فراهم کرده است که با اجرای کامل پروژه نجما که فاز اول آن با پیش بینی واگذاری ١٩ هزار سرویس تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.
فلاح زاده افزود : مخابرات منطقه خوزستان آماده پاسخگویی به نیاز متقاضیان در بیشتر شهرهای استان در این حوزه خواهد بود.
وی با تأکید بر ضرورت گسترش فیبرنوری در استان اظهارامیدواری کرد، با فراهم شدن بسترلازم تعداد مشتریان فعال سرویس fttx از ٣ هزار و ۵٠٠ مشترک فعلی به ٢٢ هزار مشترک تا پایان سال جاری افزایش یابد.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان کل فیبر نوری استان را ٨ هزار و ٢٣٢ کیلومتر اعلام کرد و بیان داشت: ۵ هزار و ۴١۶ کیلومتر فیبرنوری در قالب درون شهری و بین شهری، یک هزارو ٢٨٧ کیلومتر در قالب فیبر مراکز و سایتهای همراه روستایی و یک هزار و ۵٢٩ کیلومتر در قالب فیبر مشترک تعریف شده است.
وی افزود: تمامی شهرهای استان خوزستان دارای مسیر جایگزین و رینگ ارتباطی فیبر نوری است به طوری که اگر مسیری دچار قطعی ناشی از حفاری و... بشود همه ارتباطات مخابراتی آن شهرستان از طریق مسیر جایگزین به شبکه فیبر نوری استان متصل و نرمال میشود طوری که مشترکین هیچگونه اختلال ارتباطی را احساس نخواهند کرد.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان، اهداف و مزایای اجرای طرح نهضت جهادی فیبر مخابرات (نجما) را حرکت به سمت تحول دیجیتال و ایجاد زیرساختهای شهر هوشمند، امکان بهره مندی مشترکان از پهنای باند با سرعت ٣٠٠ مگابیت برثانیه، توسعه آموزش، بهداشت و اشتغال در اقصی نقاط استان دانست .