مدیرکل تغذیه و تدارکات حج تمتع ۱۴۰۲ با اشاره به تمهیدات تغذیه زائران در ایام تشریق گفت: ارائه مطلوبترین خدمات را برای رضایت زائران در نظر داریم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرتضی آقایی مدیر کل تغذیه و تدارکات درباره خدمات رسانی ایام تشریق گفت: برای ایام تشریق تمهیدات تغذیهای مناسبی اندیشیده شده و تمامی وعدههای غذایی به استثنای شام روز عرفه، غذای گرم با دورچین مناسب تقدیم زائران میشود؛ همچنین شام روز عرفه شامل یک عدد کنسرو مرغ به همراه نان و نوشیدنی میباشد که در اختیار زائران قرار میگیرد.
آقای آقایی افزود:طبخ و توزیع غذا در ایام تشریق به بهترین نحو و با بسته بندی مناسب، بهداشتی و با کیفیت تقدیم زائران میشود.
وی همچنین گفت: توجه به اینکه زائران باید با انرژی لازم به اعمال و مناسک بپردازند و مسیرهای پیاده روی را طی کنند، صورت گرفته است.
مدیرکل تغذیه و تدارکات به زائران توصیه کرد: به دلیل گرمای هوا، غذای خود را سریعا میل نمایند تا غذا فاسد نشود و دچار بیماری نگردند.
آقای آقایی افزود: برای میان وعده در ایام تشریق به زائران میوه تقدیم میشود تا کالری مورد نیاز را کسب کنند.
وی گفت: به زائران توصیه میشود که آب و نوشیدنی به اندازه کافی مصرف نمایند تا دچار گرمازدگی نشوند؛ همچنین برای هر زائر بستهای شامل پودر خاک شیر، تخمه شربتی و پودر نبات سفید به صورت مخلوط مهیا شده که میتوانند با آب مخلوط کرده و از شربت آن تناول نمایند.