با هدف اطمینان شهروندان سقزی از سلامت گوشت مصرفی و سلامت دامهای قربانی، اداره دامپزشکی این شهرستان با اجرای طرحی ضربتی بر ذبح بهداشتی دام قربانی نظارت خواهد کرد.
بابائیان با بیان اینکه لازم است دامها قبل از ذبح، از طرف بازرسان دامپزشکی معاینه شده و در صورت تایید، مورد ذبح قرار گیرند، اضافه کرد: مصرف گوشت دامهای قربانی که مورد بازرسی قرار نگرفته اند به هیچ وجه توصیه نمیشود، چون احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام را به همراه دارد.
وی یادآور شد: بهتر است تا حد امکان از ذبح دام قربانی در منازل خودداری و دامها برای ذبح به کشتارگاه ارجاع داده شود، ضمن اینکه توصیه میشود لاشه دام ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.
مردم میتوانند در هر ساعت از شبانه روز با سامانه پیغامگیر ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کردستان تماس گرفته و پیغام خود را ارائه کنند
در کشتارگاه نیمه صنعتی سقز روزانه بیش از ۳ تن گوشت قرمز ذبح و توزیع میشود.