مدیر کل دامپزشکی استان قم از نظارت ۱۲ تیم ثابت و سیار بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد.
توحیدی مهر افزود: تیمهای ثابت در کشتارگاه دام قم، جاهد، پرتو، سالن کشتار مسجد جمکران و سالن کشتار اداره کل بهزیستی مستقر و تیمهای سیار نیز در سطح شهر تردد میکنند.
مدیر کل دامپزشکی قم گفت: شهروندان در صورت درخواست برای نظارت بر کشتار دام میتوانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا دامپزشکی نسبت به اعزام ناظران شرعی و بهداشتی اقدام کند.
وی با تاکید بر تشدید نظارتهای بهداشتی نسبت به کشتار دام در عید قربان، گفت: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید گوشت را ۲۴ ساعت و آلایش دامی را ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی همچنین از بازرسی حدود ۱۲ هزار راس دام سبک و سنگین در عید قربان سال گذشته خبر داد و گفت: در این بازرسیها به ۵ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و سنگین اجازه ذبح داده شد و ۵۹۵ کیلو گرم گوشت و هزار و ۷۶۴ کیلو گرم آلایش از چرخه مصرف حذف و به صورت بهداشتی دفن شد.