گیلانیها برای پیشگیری از بیماریهای مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کنند و آن را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.
در این اطلاعیه آمده است: از آنجایی که در این ایام برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به فروش و کشتار دامهای مشکوک به بیماری اقدام میکنند، لازم است خرید و ذبح دام در محلهای تعیین شده و با مشاوره دامپزشکان انجام شود.
این اطلاعیه میافزاید: ۲۲ گروه عملیاتی ثابت و ۲۵ گروه سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان آماده خدمت رسانی به گیلانیها هستند و مردم میتوانند سوالات خود را با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند.
میدان دام کاسپین، واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن، یکی از مراکز ارائه خدمات رایگان معاینه قبل از خرید دام نذری است.
دامپزشکان توصیه میکنند گوشت قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود.