مدیر کل کمیته امداد استان مازندران گفت: برای رسیدن به نتیجه مطلوب در اهداف، نگاه راهبردی بلند مدت و نگاه عملیاتی، برای ترویج فرهنگ احسان ونیکوکاری در مناسبتها در جامعه نیاز است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ میثم معافی در جلسه هماهنگی "نذر قربانی" که با حضور معاونین و روسای ادارات اظهار داشت: استفاده از ظرفیت معنوی مناسبتها مانند: ماه مبارک رمضان و عید قربان و... جهت ترویج فرهنگ احسان و احیاء سنتهایی مانند هبه، وقف و... در جهت جامعه سازی و ایجادفرصتی برای جذب مشارکتهای مردمی برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه کار عملیاتی در نذر قربانی دارای چند رکن است بیان داشت: اصل سنت ما قربانی دام زنده است که به همین منظور قربانگاههای ابراهیمی ناظر به نگاه به آینده باید از حالت نمادین خارج شده ودر هر محله یک قربانگاه عمومی ایجاد شود.
معافی با اشاره به مدیریت وجوهات نقدی جهت قربانی و یا خرید گوشت گفت: جهت تحویل گوشت قربانی، از طریق مراکز نیکوکاری باید برنامه ریزیهای درست انجام شود تا گوشتهای تحویل شده در سریعترین زمان بین نیازمندان توزیع گردد.
وی گفت: برای احیاء فرهنگ خیر و احسان باید کارگروهای تبلیغات تشکیل شده و از آن در جهت جذب کمکهای خیران و حامیان و مردم نیکوکار به نفع نیازمندان بهره برداری نمود.
معافی روستاها را شبکههای اصلی احسان و نیکوکاری دانست و گفت: در جهت استفاده بهینه از جغرافیای جذب و توزیع، برنامه ریزیهایی در جهت مدیریت قربانی در روستاها باید انجام شود.
وی تصریح کرد: هماهنگی و مکاتبات با ارکان حاکمیت در استان (استاندار، فرماندار و...) جهت حضور در قربانگاه ابرهیمی کمیته امداد انجام میگردد.
خاطر نشان میشود: با توجه به در پیش بودن عید قربان۳۲ قربانگاه ابراهیمی درسراسر استان فعال خواهدبود.