سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: برخی از پهنههای با قابلیت سکونت گاهی در اراضی درجه یک و دو قرار دارند و نیاز است تا در طرح آمایش سرزمین مورد توجه واقع شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ احمد توکلی در کارگروه توسعه و زیربنایی مازندران در اداره کل راه و شهرسازی با بیان اینکه مهمترین وظیفه کارگروه ریل گذاری درست در پیشرفت حوزه عمرانی استان است، گفت: این کارگروه تاثیرگذارترین کارگروه در حوزه عمران و زیرساخت است و جهت دهی و ریل گذاری عمرانی استان از مسیر این کارگروه عبور میکند.
وی با اشاره به اینکه در این کارگروه در کنار توجه به موضوعات اصلی طرحهای عمرانی به حفظ اراضی زراعی و باغی نیز باید توجه شود، افزود: هدف از تشکیل کارگروه توسعه زیربنایی، پیشرفت متوازن استان است که با توجه به ارائه طرحهای مختلف، توسعه استان را در پی دارد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران از توجه به مسکن، گردشگری و اشتغال حاصل از آنها خبر داد و یادآورشد: مازندران در کشور نقش مهمی را ایفا میکند و به ویژه در بخش گردشگری، غرب مازندران به واسطه استعداد جغرافیایی و طبیعی و نزدیکی به پایتخت، از این ظرفیت بیشتر برخوردار است.
توکلی با بیان اینکه تصمیمات کارگروه در حوزه زیربنایی استان برای آینده نیز از اکنون ریل گذاری شود، تصریح کرد: کارگروه به سمتی نرود که آینده استان را گره بزند و پیشرفت متوازن استان متوقف شود.
وی با اشاره به اینکه اهداف دولت سیزدهم باید توسط کارگزاران استانی محقق شود، خاطرنشان کرد: راه و شهرسازی در پذیرش تقاضاها دقت نظر داشته باشند و اعضای کارگروه نیز در صدور رای دقت کنند تا امورات مردم در تصمیمگیریها به مشکل بر نخورد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران ممنوعیت اجرای طرح در اراضی درجه یک و دو استان را مصوبه شورای توسعه در گذشته دانست و گفت: برخی از پهنههای سکونت گاهی که توجیه ساخت داشته باشد در اراضی درجه یک و دو قرار دارد و نیاز است تا طرح آمایش بازخوانی مجدد شده و برای نیازهای استان ضوابط کاربردی تصویب شود.