استاندار با اشاره به تشدید نظارت بر توزیع آرد و نان در استان بر لزوم پخت و تأمین نان باکیفیت برای جلب رضایت مردم تاکید کرد.
وی باانتقاد از تعطیلی برخی نانواییها در روزهای تعطیل به دلایلی همچون کمبود آرد و یا سهمیه قانونی تعطیلی و همچنین قطعی برق یا اینترنت و کارنکردن دستگاه کارتخوان، تصریح کرد: با توجه به گردشگرپذیر بودن گیلان و افزایش تقاضا در برخی از مواقع سال باید از سوی فرمانداران تدابیری اتخاذ شود تا ضمن تامین آرد لازم برای نانوایان، تعطیلی قانونی آن دسته از نانواییها که در مسیر تردد و اسکان گردشگران قرار دارند، به روزهای غیرتعطیل تغییر یابد.
استاندار خاطرنشان کرد: علاوه بر مساله کمیت در حوزه آرد و نان، کیفیت این فرآورده بسیار بااهمیت است، زیرا مستقیم با سلامت و رفاه عمومی جامعه در ارتباط است و به همین دلیل فرمانداران وظیفه دارند نظارت بر این مهم را با جدیت دنبال و گزارش مستمر آن را همراه با ارائه راهکار عملی به دبیرخانه کارگروه آرد و نان ارسال کنند.