سرپرست فرمانداری اهواز : باید حرفهآموزی افراد معتادی که بازپروری میشوند جدی گرفته شود تا به جامعه و زندگی طبیعی خود برگردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، سید احمد موالیزاده در همایش هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: معتاد متجاهری که جمعآوری و بازپروری میشود، به احتمال زیاد مجددا به اعتیاد برمیگردد مگر اینکه مشغول به کاری شود و در این خصوص باید به حرفهآموزی و اشتغال اهتمام بورزیم.
وی اظهار کرد: دیدگاهها باید تغییر کند و همه بدانند که گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر پدیدهای استعماری است و میخواهند اجتماع و مقاومت ما را در برابر زور و استعمار سست کنند. اگر این نگرش ایجاد شود، همه متوجه میشوند که موضوع مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت و اهمیت است و باید پای کار بیایند.
موالی زاده افزود: مبارزه با مواد مخدر یک رویکرد امنیتی، انتظامی و سیاسی است و همه باید به آن توجه کنند. مبارزه با مواد مخدر موضوع سادهای نیست و نباید موضوعی روتین و ساده گرفته شود.
سرپرست فرمانداری اهواز بیان کرد: در حال حاضر کنگره ۶۰ درمان اعتیاد به صورت خودجوش توسط مردم و بدون دخالت مسئولان برای درمان اعتیاد آغاز به فعالیت کرده است که باید تقویت شود. البته باید کارها در مرحله پیشگیری هم انجام شود تا کار به مرحله درمان نرسد.
موالیزاده گفت: هزینه درمان ۱۰ برابر پیشگیری است در حالی که باید سازمانهای مردم نهاد و دستگاهها و تشکیلاتی برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر کار کنند؛ بنابراین علاوه بر مقابله و درمان، باید موضوع پیشگیری نیز مد نظر قرار بگیرد و اساس این کار نیز فعالیت فرهنگی است.
موالیزاده عنوان کرد: اصل راه پیشگیری از مصرف مواد مخدر، بحث فرهنگی است و اساس آن از خانواده آغاز میشود. اگر در این زمینه به خوبی عمل شود، تا حدود زیادی پیشگیری انجام میشود.
وی افزود: کار برخورد جدی با توزیعکنندگان مواد مخدر در اهواز آغاز شده است و با مصوبه شورای تامین، کمک دادستان و نیروی انتظامی به زودی خانههای مرکز توزیع مواد مخدر تخریب میشوند و در این خصوص با کسی مماشات نداریم و باید این کار انجام شود، زیرا تا وقتی این کار انجام نشود شاهد چنین پدیدههایی هستیم.