رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان که در مکه به سر میبرد، از دستیابی به توافقاتی با مسئولان درمانی عربستان سعودی در زمینه درمان زائران بیمار ایرانی خبر داد.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: از مسئولان بیمارستان نور عربستان درخواست داشتیم که وقتی نیازمند به سی تی اسکن هستیم زائران ما را به درمانگاه نفرستند تا پزشکان خودشان ابتدا نیاز به سی تی اسکن را تائید کنند و دستور پزشک ما را بپذیرند که با این موضوع موافقت شد.
کولیوند افزود: مشکل دیگر این بود که تعداد نیروهای درمانی عربستان کم هستند به همین دلیل، وقتی زائران ما در بیمارستانهای آنها بستری میشوند چند روز رسیدگی به آنها طول میکشد، ولی اکنون قرار شده است بلافاصله شرایط ایرانیها تعیین تکلیف شود تا مشکلی برای زیارت آنها بوجود نیاید.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هدف ما این است که زائران مبتلا به بیماری با مشکلی مواجه نشوند و زودتر درمان شوند و به زیارت خود برسند.
کولیوند افزود: کارکنان درمانی اعزامی ما به عربستان از بهترینهای نیروهای درمانی ایران هستند و حتی آمادگی داریم که متخصصان خودمان را برای کمک به عربستان به بیمارستانهای آنها اعزام کنیم تا زائران مبتلا به بیماری با مشکلی مواجه نشوند.
وی گفت: تا امروز بیشتر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی هلال احمر، به علت مشکلات تنفسی و گوارشی معاینه شده اند و تلاش میشود تا بهره گیری از ظرفیت زائرانی که جزو کادر درمان هستند، پوشش سراسری برای کنترل سلامتی زائران داشته باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: همکاری خوبی میان جمعیت هلال احمر ایران و عربستان سعودی شکل گرفته و این هم افزایی سبب شده است تا دو طرف بدون مشکل به زائران خدمت رسانی کنند به همین منظور همه داروها و تجهیزات مورد نیاز تامین شده است و هیچ کمبودی وجود ندارد.
امسال ۸۷ هزار و ۵۴۱ زائر ایرانی برای شرکت در مناسک حج تمتع در عربستان به سر میبرند.