بررسی وضعیت آب در قرارگاه رسانه ای خراسان رضوی
استان های شرقی کشور مثل خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان تا سال ۱۴۰۷ از آب دریای عمان بهره مند خواهند شد.
مدیران رسانه در این نشست با مطالبه خواسته های مردم، از مسئولان خواستند وضعیت انتقال آب از دریای عمان یا هزار مسجد را تشریح کنند.
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی در این نشست در پاسخ به سوالات خبرنگاران گفت: بخش زیادی از آب هزار مسجد از مرزهای ایران خارج می شود که ۵۰ درصد این آب حق کشور ایران است.
محمد طاهری افزود: پس از رعایت دستورالعمل هایی که بین ما و کشور همسایه وجود دارد و پس از رفع نیاز آب درگز و کلات قرار است آب مازاد را به مشهد منتقل کنیم.
طاهری همچنین به انتقال آب از دریای عمان اشاره کرد و ادامه داد: بودجه ی انتقال آب از دریای عمان از هیچ نهاد دولتی تامین نمی شود و این طرح در دست بخش خصوصی است.
او روند انتقال آب از عمان را مثبت اعلام کرد و گفت: تا سال ۱۴۰۷ استان های شرقی کشور مثل خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان از این آب بهره مند خواهند شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی در این نشست به عدم جیره بندی ها هم اشاره کرد و گفت: امسال به هیچ وجه آب را جیره بندی نمی کنیم زیرا این روش به صرفه نیست و مصرف آب را بیشتر می کند.
او از دریافت بودجه و اعتبارات از دولت خبر داد و گفت: ۱/۸ دهم درصد بودجه کشور به آب خراسان رضوی تعلق گرفته است.
طاهری همچنین گفت: اصلاح قیمت آب را حیاتی می دانیم و در صدد هستیم هر چه زودتر قیمت واقعی آب را به مردم اعلام کنیم.
فرماندار مشهد هم در قرارگاه رسانه ای استان گفت: اینکه نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۷۰ درصد کاهش بارندگی ها رو به رو بودیم و آب سدهای استان رو به ته نشین شدن است از دست ما خارج بوده است اما توانسته ایم جلوی متضرر شدن مردم را بگیریم.
محسن داوری افزود: بحران آب ما را غافلگیر نکرد زیرا ما از گذشته مدیریت بحران کرده بودیم.
فرماندار مشهد با بیان اینکه نمی گذاریم آب در دل مردم تکان بخورد رسانه ها را به امید بخشی دعوت کرد.