رییس کل دادگستری فارس گفت: و زمان حاضر ۹۹درصد امور قضایی الکترونیک انجام میشود.
موسوی افزود: استان فارس این امکان را دارد که با مشارکتی جمعی که با استانفارسیها شکل میگیرد امور قضایی را به صورت الکترونیک پیش ببرد.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه امروز شیراز اظهار کرد: دادگستری استان فارس ۴۹ حوزه قضایی دارد و اقدامات گستردهای در این دستگاه قضایی انجام میشود.
وی ادامه داد: در زمان حاضر شاهد یک امنیت پایدار در سراسر استان فارس از غرب و شرق گرفته تا جنوب و شمال استان هستیم.
موسوی افزود: همه مراحل قضایی پرونده شاهچراغ (ع) تمام شده و رسیدگی به این پرونده یک مطالبه مردمی بود تا عوامل این حادثه و کسانی که در این حادثه کوتاهی کردند به جزای اعمال جنایتکارانه خود برسند.
وی مقابله با فساد را از مهمترین برنامههای دادگستری فارس عنوان کرد و یادآور شد: برای مقابله با فساد با هیچ گروه و فردی تعارف نداریم و با کسانی فساد را در جامعه ترویج میدهند به شدت برخورد میشود؛ دادگستری فارس مقابل فساد ایستاده است.
موسوی با دعوت از سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در استان فارس افزود: افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند استان فارس را انتخاب کنند، زیرا شرایط سرمایه گذاری در این استان بسیار مطلوب است و ما در تلاش هستیم تا زمینه بهتری برای سرمایهگذاری در این استان پهناور فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای دادگستری فارس تلاش برای تحقق شعار سال است، اظهارکرد: در استان فارس ۶٧ شرکت تولیدی فعال و احیا شدهاند و مشکلاتشان به طور کامل حل و مشکلات ٣۶٧ شرکت دیگر نیز با دخالت دستگاه قضایی برطرف شده است.
وی ادامه داد: همچنین برنامهریزی برای به فعال شدن چهار هزار کارکرد در یکی از شرکتهایی که ظرف سه چهار ماه آتی فعال خواهد شد، در دستور کار دادگستری قرار دارد.
رییس کل دادگستری فارس یکی از چالشهای پیش روی دادگستری را گستردگی ورودی پرونده دانست و گفت: حجم ورودی پروندهها بسیار زیادتر دارد. هرچند خروجی پروندهها نیز در استان فارس به نسبت به سایر استانها زیادتر است، اما باید تلاش مضاعف شود تا ورودی پروندهها کاهش یابد.
موسوی افزود: ادارهها همکاری کنند تا ورودی پروندهها کاسته شود؛ چندین شعبه دادگستری فارس گرفتار این پروندهها هستند و اگر ورودی پروندهها کاهش یابد قطعا بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.
وی با اشاره به آمار بالای تشکیل پرونده در حوزه زمین، اراضی زراعی و باغی اظهار کرد: هم اینک ۹۹ درصد اراضی ملی در استان ثبت شده که این اقدام دست زمین خواران را قطعا کوتاه خواهد کرد.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون ۴۳ درصد از اراضی زراعی و باغی نیز به ثبت رسیده و امسال برنامه داریم که این عدد را به ۷۰ درصد برسانیم. بدون شک ثبت و ضبط پروندههای مربوط به اراضی از راههایی برای مبارزه با کاهش پروندهها است