کارشناس سیاسی با بیان اینکه جنگ ترکیبی علیه ایران با هدف ناامید کردن مردم از آینده صورت میگیرد گفت: در جنگ ترکیبی سال گذشته، اتفاقات بیسابقهای افتاد که حضور رؤسای بعضی از کشورها در راهپیماییهای اپوزیسیون نمونه آن است.
خبرگزاری صدا و سیما ،برنامه «بدون خطخوردگی» رادیو گفت وگو در خصوص مولفههای امید به آینده با دکتر علیرضا اسلامی کارشناس مسائل سیاسی بهصورت تلفنی گفتگو کرد.
علیرضا اسلامی جهاد تبیین را برای آگاهی جامعه از مولفههای امید به آینده بسیار مهم دانست و گفت: اگر همه بفهمند دستاوردهای انقلاب اسلامی بهویژه در چند سال اخیر چه بوده است، نسبت به آینده امیدوار میشوند؛ بهخصوص اینکه اگر این دستاوردها را نسبت به مقیاس جهانی مقایسه کنیم، متوجه پیشرفت زیاد کشورمان در حوزههای مختلف میشوند.
وی با بیان اینکه برای نتیجه کار نمیکنیم، تصریح کرد: هر چند نتیجه هم حتماً خوشایند خواهد شد؛ اما آنچه ما موردتوجه قرار میدهیم، انجام تکلیف است و باتوجهبه این رویکرد، حتماً آیندهای خوب در انتظار است.
این کارشناس مسائل سیاسی ضمن اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران اظهار کرد: در گذشته جنگ سخت و نظامی وجود داشت و بعدها جنگهای نرم هم شروع شد که از ابزارهای بیشتر فرهنگی استفاده میشود. جنگهای ترکیبی را بهصورت رسمی در سال ۲۰۰۷ ژنرال هافمن مطرح کرد که ترکیبی از ظرفیتهای مختلف در جنگ با یک کشور مورداستفاده قرار میگیرد.
وی اشاره کرد: در جنگ تحمیلی علیه ایران فقط جنبه نظامی شاخص بود؛ اما وقتی جنگ فرهنگی یا نرم آغاز شد، با شرایط پیچیدهتری مواجه شدیم. در پاییز سال گذشته با یک جنگ ترکیبی روبرو بودیم که فضای سایبری و فناوریهای پیشرفته مورداستفاده دشمنان قرار گرفت. رسانههای بیگانه در جنگ ترکیبی شیوههای دیگری را مورداستفاده قرار دادند و تلاش داشتند گسلهای قومی، نژادی، زبانی و مذهبی را فعال کنند.
اسلامی در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتگو با تصریح بر این موضوع که جنگ ترکیبی علیه ایران با هدف ناامید کردن مردم از آینده صورت گرفت، اظهار کرد: در جنگ سال گذشته علیه ایران، اتفاقات بیسابقهای افتاد که بیانیه دولتهای غربی علیه ایران نمونه آن بود. همچنین حتی رؤسای بعضی از کشورها در راهپیماییهای اپوزیسیون شرکت کردند. این اقدامات در پی یک برنامهریزی بلندمدت صورت گرفت که پیشران آنها رسانههای غربی، عبری و عربی بود که البته از عوامل نفوذی داخلی هم کمک میگرفتند.