معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از کسب رتبه نخست این دانشگاه در برگزاری بیشترین تعداد کنگرههای بین المللی دارای مجوز این موسسه علمی، در مقایسه با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور، در سال گذشته خبر داد.
او افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۱، نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره انجمن ناباروری ایران و همچنین نوزدهمین کنگره بین المللی انجمن دندانپزشکی کودکان ایران، در این دانشگاه برگزار شده است.
دکتر هاشم پور ادامه داد: در نیمه دوم پارسال هم یازدهمین کنفرانس بین المللی سلامت زنان، پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه، چهاردهمین کنگره بین المللی قلب و عروق خاورمیانه و هفتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی برگزار و کنگره بین المللی پیوند اعضا (قبل و در زمان پاندمی کووید-۱۹) نیز موفق به اخذ مجوز از کارگروه تخصصی پیشگفت شد.
عضو هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اعتبار علمی فرامنطقهای این دانشگاه بیان کرد: این جایگاه نشانگر گوشهای از توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برقراری ارتباطات و تبادلات علمی در سطح بین المللی است که آمار برگزاری و تناسب آن با نیازهای جامعه، روند فزایندهای دارد.
دکتر هاشم پور سیاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص برگزاری اینگونه گردهماییها را افزایش هر چه بیشتر غنای علمی، تطابق اولویتها با نیازهای دانشگاه و جامعه، خودگردان ساختن در هزینهها و پرهیز از اسراف عنوان کرد.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پس از شیوع بیماری کووید-۱۹ و برای حفظ سلامت شرکت کنندگان در برنامههای علمی، برگزاری همایشها و کنگرهها به شیوه مجازی افزایش یافت و اکنون نیز زیرساختهای «حضور مجازی» سخنرانان خارجی در گردهماییهای یاد شده فراهم است.