دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ساری:طرح یاریگران زندگی با هدف کمک به حل ریشهای معضل اعتیاد جامعه در روستاهای و شهرهای کشور اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در حاشیه راه اندازی مرکز یاریگران زندگی در ساری گفت:کشورمان در همسایگی کشوری قرارد که ۹۰ درصد تریاک جهان را تولید میکند و رتبه نخست تولید مواد مخدر صنعتی دارد.
سردار اسکندر مؤمنی ادامه داد: در چنین شرایطی چارهای جز توجه به اقدامات پیشگیرانه در کنار برخورد و مقابله نداریم.
او گفت: طرح یاریگران زندگی با هدف کمک به حل ریشهای معضل اعتیاد در جامعه، کاهش ناهنجاریها و درمان معتادان در روستاهای و شهرهای کشور اجرا میشود.
سردار مؤمنی با بیان اینکه در کنار اقدامات برخورد و مقابله، پیشگیری یکی از راهبردهای ستاد مبارزه با مواد مخدر است، گفت: کمک به بهبود افراد معتاد و درگیر اعتیاد از جمله اهداف طرح یاریگران زندگی است تا پس از درمان به دامن جامعه برگردند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامات پیشگیرانه برای پرهیز از گرفتار شدن در دامن اعتیاد را از دیگر رویکردها بیان کرد و افزود: اعتیاد راهی جز تباهی در پایان این مسیر ندارد.
او با بیان اینکه با حمایت استانداری و آموزش و پرورش برای مرکز یاریگران زندگی در ساری افتتاح شد، گفت: دو مرکز دیگر در آمل و غرب استان نیز راهاندازی میشود و هیچ چیز گریزی نداریم که پیشگیری را در اولویت قرار دهیم.
استاندار مازندران نیز با بیان اینکه بهدنبال اجرای ساز و کارهای مناسب برای پیشگیری از اعتیاد در استان هستیم تا این این معضل اجتماعی در استان کاهش یابد یا ریشه کن شود، گفت: مازندران به عنوان استان گردشگرپذیر و برای قرار گرفتن در مسیر گردشگری حرفهای، باید برنامه ریزی هایش در جهت کاهش آسیبها باشد.
محمود حسینی پور افزود: دولت سیزدهم مقابله و کاهش اعتیاد در جامعه را سرلوحه کارهای خود قرار داده است و این تصمیم و اراده دولت در مازندران نیز پیگیری و در حال اجرا است و تاکنون اقدامات خوبی نیز انجام شد.
او با اشاره به اینکه خانه یاریگران زندگی میتواند اقدام مهم و اثرگذار در پیشگیری از اعتیادرا ایفا کند، گفت: در جامعه افراد در معرض آسیبهای اجتماعی حضور دارند که راهنمایی آنها از طریق مشاوره خانه یاری گران زندگی میتواند تا حد زیادی در جلوگیریر از گرایش آنها به این معضل جلوگیری کند.
استاندار مازندران افزود: در یکسال اخیر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی برای مقابله و کنترل اعتیاد به مازندران اختصاص داده شد.