آئین رونمایی از نشان و عنوان دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،نماینده، ولی فقیه در مازندران در این مراسم با گرامیداشت یاد ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران و شهدای امنیت و حرم گفت: برپایی کنگره شهدای استان با تشکیل کمیتههای متعدد سیاستهای راهبردی برپایی کنگره را مهیا میکند.
آیت الله محمدی لائینی افزود: هدف از برپایی کنگره شهدا، اثرگذاری بر جامعه مخاطب و فرهیخته مازندرانی است.
او با بیان اینکه با شیطنت دشمنان در ابعاد گوناگون سیاسی و اقتصادی فرهنگی، اجتماعی بخصوص در بحث خانواده و بنیان خانواده روبرو هستیم، ادامه داد: در این شرایط برپایی کنگره ملی میتواند سبک جدیدی از زندگی شهدا را نشان دهد.
آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه بزرگداشت شهدا باید به تقویت خانوادههای ایرانی اسلامی بیانجامد، گفت: دشمن امروز برای فروپاشی خانوادهها تلاش میکند و باید در برپایی کنگره به ابعاد فرهنگی و حیا خانوادهها توجه ویژه شود.
نماینده، ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه شهدا اهل عبادت بودند و به اقامه نماز اهمیت میدادند، افزود:خانههای ایمان و امید شهدا در مساجد بود که باید احیا شود.
او بر شکل گیری محلات مسجد محور اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید خانههای ایمان و امید در خانه و جامعه را تقویت کنیم گفت:باید با هدف گذاری بر خانواده، فرهنگ شهدا را تبلیغ کنیم.
نماینده، ولی فقیه در مازندران بر انجام خدمات در راستای تقدیر از ارزشها با الویت تکمیل طرحهای نیمه تمام یادمان شهدا تاکید کرد.
استاندار مازندران نیز با تقدیر از تلاشهای رسانهای در انعکاس موضوعات انقلاب و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت:دومین کنگره شهدای مازندران با نگاهی بر زندگی شهیدان دیار علویان برگزار میشود.
حسینی پور با اشاره به برنامه ریزیهای انجام شده و برنامههای متنوع در قالبهای متعدد فرهنگی، تبلیغی و مشارکت مردمی، افزود: مردم برگزار کنندگان این کنگره ملی خواهند بود.
او گفت: مردم علاقمند به راه شهدا در هر آبادی و دیاری هستند و یاد و نام شهدا به بهترین شکل توسط مردم ارج نهاده شده است.
استاندار مازندران به ابزارهای رسانهای در القا فرهنگ غربی اشاره کرد و افزود:باید در جامعه با معرفی چهرههای موفق و شهدا ارزشمند بتوانیم فرهنگ سازی کنیم و عزت امروز به دلیل عظمت شهداست.
حسینی پور به برخی عقب افتادگیها و توقف در زمینه سیره شهدا اشاره کرد و گفت:باید رسانهها و مسئولان فرهنگ سازی داشته باشند.
او خواستار تکریم خانوادههای شهدا شد و ادامه داد:همه بعد از شهدا باید پاسخگوی جایگاه و مقام خود باشند.
حسینی پور به دلاور مردی شهدا انقلاب، دفاع مقدس و پس از آن اشاره کرد و افزود: این کنگره باید در میان جوانان تبلیغ و ترویج شود و سبک زندگی شهدا را باید با نوشتار، گفتار و روشهای فرهنگی منتقل کنیم.
استاندار مازندران بر لزوم تبلیغ کنگره شهدا در حوزه بین الملل نیز تاکید کرد و گفت: با خلاقیت فرمانداران شهدا در هر شهرستان معرفی شوند.
ساخت ۳۵ یادمان نیمه کاره تا برگزاری دومین کنگره شهدا
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت: ۳۵ یادمان نیمه کاره در استان وجود دارد که باید تا برپایی کنگره شهدا ساخته شود.
سردار ملکی افزود: نمادهای شهری از سرداران شهید در برخی شهرها باید ساخته شود.
او خواستار اختصاص بودجههای فرهنگی در ساخت فیلم و سریال با محوریت رزمندگان و سرداران دفاع مقدس شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت:با تشکیل کمیتههای ۲۰ گانه فعالیتهای کنگره ۱۴۰۳ با راهبردهای مشخص شده رهبری آماده شد و این برنامهها در اختیار کمیتهها قرار میگیرد.
سردار ملکی با اشاره به حضور پرشور و استفاده از ظرفیتهای مردمی در کنگره شهدا افزود:ساماندهی این جلسات نیازمند حضور روسای کمیته هاست و همه مدیران و رسانهها در این اقدام فرهنگی شرکت داشته باشند.
سمیه فقیه گزارش می دهد