با مشارکت کانون وکلای دادگستری، معاونت توسعه حل اختلاف دادگستری استان و مرکز وکلای قوه قضاییه طرح وکلای مصلح در استان همدان اجرا میشود.
عدالتخواه افزود: به همین منظور ۱۰۰ میلیارد تومان بخشوده و ۵۰ میلیارد تومان جریمه جزای نقدی اخذ نشد و همچنین ۷۶ قصاص انجام نشد.
او با بیان اینکه ۴ پرونده قصاص هم در حال مصالحه است، تصریح کرد: این مسائل امیدوار کننده است، با این حال ما بیشترین پرونده را در دستگاه قضا در مقایسه با جهان داریم که این مشکل به قانونگذار برمی گردد.
عدالتخواه از وکلا و کارآموزان خواست در سامانه وکلای مصلح ثبت نام کنند تا امکان ارجاع پرونده برای شرکت در طرح برای آنها فراهم شود.
یاوری، داور بین المللی آی سی سی و مدیر دیوان داوری از پاریس نیز گفت: در کشور ما توجه ویژه به روشهای جایگزین قضایی از طرق داوری، میانجیگری و صلح و سازش شده است چرا که هزینهها کمتر و زمان کوتاهتر میشود و اکنون داوری به سمت استفاده از متخصصان حرفهای رفته است.
او افزود: با اجرای طرح وکلای مصلح هر وکیل میتواند در سطح داخلی و بین المللی به داوری به عنوان یک حرفه نگاه کرده و علاوه بر انجام وکالت اصلاح ذات البین هم انجام دهد و حق الوکاله را هم دریافت کند.
دکتر غلامی جلال، رئیس کانون وکلای استان همدان هم از جایگاه وکلا در کشور به دلیل عدم توجه قانونگذار و فیلم ها و سریالهایی که شخصیت منفی از وکلا به افکار عمومی القا میکند ابراز تاسف کرد و گفت: دستگاه قضا در ایران که وکلا هم جزئی از آن هستند مظلوم واقع شده است.