یک شرکت دانش بنیان از شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس توانسته است با طراحی و ساخت ماشین آلات حفاری و تونل سازی، در چندین پروژه کلان ملی نقش آفرینی کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: این محصول میتواند در مسیر بهرهگیری از سیستمهای مکانیزه حفاری و استقرار مکانیزاسیون، کمک حائز اهمیتی به صنایع تونلسازی، معادن زیرزمینی و دیگر پروژههای ساخت سازههای زیرزمینی کند، در حقیقت این رودهدر حفاری، بارگیری و باربری پیوسته را دارد. هم چنین این رودهدر هم به صورت باسیم و هم به صورت بی سیم، قابلیت فعالیت دارد.
وی در ادامه افزود: محصولات این شرکت در چندین پروژه حفاری تونل مورد استفاده قرار گرفته و در پروژههایی از جمله انتقال فاضلاب پردیس، زیرگذر جنوب شرق تهران، معدن سرب و روی انگوران در استان زنجان و معدن مس سرچشمه در استان کرمان توانسته است به کمک متخصصان معدن بیاید.
این فناور گفت: استفاده از ضمانتهای صندوق نوین پارک فناوری پردیس مزیت مهم حضور در این پارک فناوری بوده است.
بنا بر اعلام روابط عمومی پارک فناوری پردیس، بر اساس آخرین نتایج اعلامی مرکز آمار، تعداد کل معادن کشور در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲ هزار معدن بوده است که از این تعداد ۶ هزار و ۸۶۱ معدن فعال است. ایران دارای ۶۸ نوع از انواع مختلف مواد معدنی است که از آن جمله میتوان به هشت دهم درصد ذخایر آهن جهان، چهار دهم درصد از ذخایر جهانی مس و چهار درصد از ذخایر جهانی روی اشاره کرد. از این رو بخش معدن و صنایع معدنی یکی از حوزههای مهم و اثرگذار در تولید و تجارت کشور به شمار میآید.