مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران: ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای جلوگیری از تنش آبی در استان نیاز است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته مصرف بهینه آب گفت: زیرساخت تامین آب آشامیدنی استان برای بیش از ۴ میلیون نفر است که در ایام سفر با توجه به حضور مسافران به ۲۰ میلیون نفر خدمات داده میشود.
بهزاد برارزاده ادامه داد:میزان عرضه و تقاضا آب در استان همخوانی ندارد و برای جذب اعتبار نیاز به همراهی اصحاب رسانه است.
او با بیان اینکه اعتبارات استانی پاسخگوی اجرای طرحهای استانی که خدمات ملی میدهد نیست، گفت: برای تامین آب در ۲۰ شهر استان و ۲۱۳ روستا زیر پوشش نیاز به اعتبارات ملی به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان است.
برارزاده افزود: ۷۴۱ حلقه چاه برای تامین آب آشامیدنی مازندران وجود دارد و میزان کمبود آبی در مرکز استان ۹۶۱ لیتر در ثانیه و در غرب ۱۶۳ هزار لیتر است.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران گفت:به جای احداث چاه جدید، برنامه ریزی برای بهسازی چاهها را در دستور کار قرار گرفت و ۱۲۰ حلقه چاه در استان بهسازی شده و با این اقدام هزار و ۵۰۰ لیتر آب در ثانیه به ظرفیت آبی استان اضافه میشود.
او ادامه داد:ایجاد تصفیه خانه در ۶ شهر استان آن هم با به روزترین امکانات و استاندارد جهانی فضا را برای شرکتهای دانش بنیان در تهیه کود با استفاده از پسابهای آن فراهم شده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران افزود: ۱۸ درصد مردم مازندران زیر پوشش فاضلاب شهری هستند و این درحالی است که آمار کشوری ۵۷ درصد است.
برارزاده ادامه داد:برای اجرای طرح فاضلاب در شهرهای قائمشهر، آمل، محمودآباد، نوشهر، رامسر و تنکابن درصورتی که بانک صادرات تسهیلات ۳۰۰ میلیارد تومانی به استان پرداخت کند ۴۷ درصد مردم مازندران تا سال ۱۴۱۰ زیر پوشش فاضلاب استان قرار خواهند گرفت.