رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در زمان حاضر ۱۵ نانوایی در فارس نان کامل به مردم ارایه میکنند و به زودی به ۲۰ نانوایی افزایش مییابد.
حسینی همچنین با اشاره به فعالیت کارخانه تولید نان و محصولات ویژه بیماران مبتلا به سلیاک گفت: تاکنون هزار بیمار مبتلا به سلیاک در استان فارس شناسایی شده اند و موضوع حمایت از بیماران سلیاک یکی از برنامههای مهم و ضروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه سلامت غذایی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: همچنین واحدهای تولید کننده محصولات سلیاک در استان هم مورد حمایت این دانشگاه قرار دارند.
وی در ادامه گفت: با رفع مشکل غذا و تغذیه در سطح جامعه، بزرگترین گام برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها و اولویت بهداشت بر درمان برداشته میشود.
حسینی با ابراز نگرانی به افزایش مصرف فست فودها، مواد افزودنی، نوشابههای رنگارنگ و آبمیوههای صنعتی در جامعه، آنها را موادی زیان آور برای سلامت جامعه برشمرد.
نان قهوهای یا نان کامل از آرد گندم سبوسدار تهیه میشود در مراحل تهیه آرد مورد نیاز نان قهوهای، سبوس آرد گندم گرفته نمیشود و سبوس که سرشار از فیبر و ویتامینهای گروه B میباشد، دست نخورده باقی میماند.