معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت فارس گفت: استان فارس در شاخص شناسایی و تشکیل پرونده تخلف، مقام دوم کشوری را داراست.
وی با بیان اینکه بررسی عملکرد یاد شده بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا) انجام شده است، گفت: در سامانه سیمبا ۳۲ گروه کالایی وجود دارد که در ۳ دسته کالای مصرفی، سرمایهای و ممنوعه دسته بندی شده است.
معاون بازرسی سازمان صمت فارس افزود: کالای سرمایهای شامل ۲۲ گروه ماشین آلات و تجهیزات، کالاهای سرمایهای و مصرفی بادوام و بی دوام (به غیر از کالاهای کشاورزی، غذایی و سلامت محور) است.
حسنی اضافه کرد: بر اساس گزارش منتشر شده بیشترین تعداد پرونده هم به ترتیب برای گروههای کالائی منسوجات و پوشاک، خودرو و لوازم یدکی، لوازم خانگی، مصالح ساختمانی، کالاهای برقی و مخابراتی و الکترونیکی، مبلمان و اثاثیه، و سوخت و روغنها و حاملهای انرژی تشکیل شده است.
معاون بازرسی سازمان صمت استان اظهار داشت: استان فارس در سال گذشته ۲۶ هزار و ۴۴۲ مورد بازرسی کالاهای سرمایهای انجام داده که منجر به تشکیل ۳ هزار و ۶۲۶ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۲ هزار و ۵۶۳ میلیارد ریال شده است و مقام دوم کشوری پس از تهران در تعداد تشکیل پرونده و مقام سوم کشوری در تعداد بازرسی پس از استانهای هرمزگان و مازندران را برای استان به ارمغان داشته است.
حسنی تاکید کرد: بازرسیها بر انبارها و مراکز نگهداری کالا، عوامل توزیع عمده و مراکز اصلی فروش متمرکز شده است.
معاون بازرسی سازمان صمت فارس از مردم خواست، در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی سازمان صمت، شماره تلفن ۳۲۳۴۰۰۰۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی اتاق اصناف و یا تلفن ۳۲۱۷۲۰۲۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی سازمان جهاد کشاورزی استان در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد.