نماینده، ولی فقیه در مازندران بر لزوم شناسایی عوامل گسترش اعتیاد در مدارس، دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نماینده، ولی فقیه در مازندران در جلسه دیدار اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه اعتیاد مادر همه آسیبها به شمار میآید گفت:اعتیاد زمینه ساز آسیبهایی همچون طلاق به شمار میآید و درمان این معتادان نیز آثار گسترده اجتماعی میتواند داشته باشد.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی افزود:نیازمند آموزشهای متعددی در مدارس و مراکز تعلیم و تربیت در زمینه اعتیاد هستیم.
او به فعالیتهای تبلیغی در مدارس و دانشگاهها اشاره کرد و گفت:پلیس امنیت نیز باید دستهای خیانت پیشه در مدارس و دانشگاهها و خوابگاهها را که اقدام به تبلیغ مواد مخدر میکنند شناسایی کند.
نماینده، ولی فقیه در مازندران با تاکید بر شناسایی باندها و تشکلهای مواد مخدر در استان افزود:بسیاری از باندها با نفوذ در لایههای مختلف از چنگال قانون میگریزند که شناسایی این عاملان و مراکز ساخت و کارگاههای تهیه مواد مخدر باید انجام شود.
آیت الله محمدی لائینی بررسی و رسیدگی به خانواده معتادان را با اهمیت دانست و گفت:خیران باید در این حوزه حمایتهای مردمی و مالی خود را داشته باشند.
او ادامه داد:اعتیاد یک مقوله روانی است که باید در ایجاد شغل معتادان تلاش شود و مهارت آموزی فنی معتادان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده، ولی فقیه در مازندران خواستار گسترش فعالیتهای عبادی و معنوی و اقامه نماز در جمع معتادان شد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران هم گفت:اعتیاد به عنوان نخستین آسیب کشور مطرح بوده و ۵۵ درصد فروپاشی بنیان خانواده و بیش از ۶۰ درصد همسر آزاری در کنار بیش از ۶۰ درصد بیماریهای عفونی با منشا مواد مخدر است.
شیرازی با تاکید بر اینکه ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در عرصه بین المللی است افزود:ایران برای صیانت از مردم مبارزه را با قدرت بیشتری انجام میدهد.
او گفت:۴ تن مواد مخدر پارسال از قاچاقچیان در مازندران کشف شد و با راه اندازی خانه یاریگران زندگی در جهت حفظ دانش آموزان اقدامات فرهنگی انجام شد.
شیرازی ادامه داد: دورههای آموزشی در پیشگیری آسیبها در حوزه زنان انجام شده است و با ۱۱ دستگاه اجرایی استان و از جمله دانشگاه فرهنگیان دورههای آموزشی ویژه برگزار شد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود:ظرفیت درمانی مراکز ترک اعتیاد را بطور متوسط از ۲۰۰ نفر به ۶۰۰ نفر برای درمان معتادان افزایش داده ایم و ۱۶ هزار نفر بیمار نیز درمان شدند.
او به آموزش معتادان نیز اشاره کرد و گفت:به دلیل بیکاری ممکن بود معتادان مجدد آلوده شوند و در این زمینه خیران نیز پای کار آمدند و با اقدامات مجمع خیران شاهد کارآفرینی خواهیم بود.
شیرازی به ایجاد کارگروه ویژه با همکاری صمت، کمیته امداد و بهزیستی و فنی و حرفهای متناسب با نیاز بازار اشاره کرد و گفت:با تشکیل این کارگروه درخصوص کار معتادان اقدامات سازنده انجام میشود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همچنین افزود:نیاز به فعالیتهای گسترده تبلیغاتی در زمینه شناسایی افیونهای صنعتی به نسل جوان داریم و همه مبلغان و مروجان و ائمه جماعات میتوانند جزو یاریگران زندگی باشند.
او گفت:مازندران پارسال مقام اول مبارزه با مواد مخدر را کسب کرد که این حاصل تلاش جمعی همه دست اندرکاران بوده است.